Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2013 19:39 - Стефан Гамизов - брат по съдба, надява се на народа, но...
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 356 Коментари: 0 Гласове:
0



Стефан Гамизов
Проблема е в мнозинството българи, които упорито твърдят, че всичко им е ясно, не желаят да поемат никакви рискове в живота си, гласуват за корумпирани политици и мразят всеки различен от тях. Докато тези хора са мнозинство, дотогава ще сме последни във всичко. Какво от това, че след 10 години мъки, битки и рискове заедно с хората с които работя в чужбина направихме 1/3 от реалната българска енергетика наполовина по-евтина от другите 2/3? Какво от това, че е по-модерна и по-напреднала технически от останалите 2/3? Намериха ли се милиони българи да гласуват и харесват комунисти, депесари, царисти и такива явления като Плевнелиев, Трайков, Дянков и Фидосова? Те направиха ли останалите 2/3 от енергетиката безумно скъпи с лъжи, измами, крадене и политически сделки с дипломати, (и корупция, няма какво да се лъжем с тези дипломати)? А малоумието АЕЦ "Белене" и 18-те милиарда лева залози и таен държавен дълг? Слушах ли години наред обиди по мой адрес, че говоря за енергийна мафия и олигарси? Това е положението. Българина е безотговорен в мнозинството си на избори и мрази различните от него. Всичко това го казвам за да се знае, защо всичко изброено ще бъде премахнато трудно и с много мъка. Затова се обръщам с молба към малцинството от смели и разумни българи да работим заедно. Исторически погледнато, големите промени се правят от решителни малцинства. Днес съм в София за няколко часа и след това заминавам за среща с полицейска служба на държава в Европа. Не може политически да говориш, че българите са крадци и проститутки, а твоите компании да го грабят в заговор с корумпираните български политици. Тази държава има закони, които забраняват корупцията в чужбина. А приятелите си моля да помислят, дали имат сили за такава война преди да пишат, "трябва да направим нещо", защото вече го "правим" и ми е нужна тяхната помощ. Искам всички смели хора да са част от Гражданска Лига.Вече не харесвам · Сподели · преди 10 часа ·  · Реклама

Вие и още 366 други харесвате това.

81 споделяния

Преглед на още 26 коментара


Kiko Savov С теб сме,не се предавай,УСПЕХ !!!!!!!!!!
преди 6 часа · Харесвам · 2


Петър Джаръков Възможно ли е пускане на трети и четвърти блок на АЕЦ К-й?
преди 3 часа · Харесвам · 1


Tonka Stoeva Г-н Гамизов не е честно да се обвиняват хората. За вас много неща може да са ясни и видни, но не е така за по-голямата част от народа, които никакъв хабер си нямат какво и как се случва зад кулисите. На хората им трябва алтернатива и някой трябва да им я даде. Какво могат да направят хората - да стачкуват и изказват недоволството си - да, но да управляват и вземат решения могат ли????? Затова трябва хора като Вас, които знаят точно какво става, защото само тогава можеш да предприемеш правилните действия - ако незнаеш против какво се бориш как ще го победиш - никак........ и нещата ще си останат такива каквито са. ДАЙТЕ АЛТЕРНАТИВА НА НАРОДА!!!!!!!!
преди 2 часа · Харесвам · 9


Dimitar Rangelov много правилно ! но проблемът е практически какво да прави всеки според възможностите ! именно действия предложете ! защото само със задружни практически възможни и правилни усилия нещо може да се промени ! трябва да се привлекат колкото е възможно повече умни и честни хора ! не само да бъдем една група във фейсбук !




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13776435
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930