Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2013 12:46 - СТЕФАН ГАМИЗОВ: ЕНТУСИАЗМЪТ ИЗЧЕЗНА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 479 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.03.2013 14:37


Стефан Гамизов

Изгледах новият министър на икономиката и енергетиката по Нова. Нямам никакво съмнение вече, метежа се е превърнал в латино-американски преврат под диктовката на корпорациите, които са замесени в измамите АЕЦ"Белене", Марица Изток 1 и Марица Изток 3. Свързващото звено между тях е бандата на Румен Овчаров, а изпълнител е Росен Плевнелиев. Те са различни по политически произход, но по волята на историята на корупцията и политическите измами от последните 15 години, тези хора са се обединили срещу възможността да се прекратят тези измами и да се търси възмездие за тях. Българската крехка демокрация е под ударите на преврат на голямата корпоративна корупцията!


             жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов Ентусиазмът изчезна пред лицето на тъжната истина :)))) Май е трудно да се изправиш пред нея? Нищо, не ми е за първи път да се налага да нямам много съратници около мен :))))

             жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Стефан Гамизов
Нещо не им се получава черният PR на крадците в енергетиката. Много се смяхме вчера в офиса как на едно място срещу мен се събраха енергийната мафия около АЕЦ "Белене", корпоративните измамници около Марица Изток 1 и 3, и покровителите на организираната престъпност в ДАНС. Какво е общото между тях? Разбира се нашите пари!!! Те имат да крадат цели 18 милиарда лева през сметките ни за ел.енергия и даже са ги получили в залог предварително. А вече получиха голям урок след като измамата АЕЦ "Белене" рухна и поне 24 милиарда лева се "изпариха" за техен ужас. Между другото, тихомълком вчера, всичко свързано с измамите и корупцията разкрито от временните комисии, което беше достъпно на сайта на Народното Събрание изчезна. Няма документи, няма нищо. Май болшевишкият метеж на корупцията постигна целта си, сега ще видим дали ще може да удържи пълна победа и да върне на власт само тези които са решени на кражби на всяка цена! Сега чакам "независимите" сайтове като Капитал, Дневник, Медиапул, Бивол, Дума или някоя многотиражка на ДПС да ги публикуват :)))))...Но не съм с голяма надежда, там се публикува само пропаганда в полза на "правилните" крадци.

                жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

СТЕФАН ГАМИЗОВ ПРИ КАРБОВСКИ НА 10.03.2013г.
http://www.vbox7.com/play:74037786bdhttp://www.vbox7.com/play:74037786bd

                жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Добрев: Факт е ,че ИЗПУСНАХМЕ КОНТРОЛА НА ЕРП-та !!!
 Качено от Adminka на March 10, 2013

„Изпуснахме Семерджиев и контрола, който той трябва да извършва“, призна министърът в оставка. Факт е, че не е упражняван контрол върху ЕРП-тата. Факт е, че са им признавани разходи на базата на фактури, а не на базата на оценки. Това заяви пред TV7 министърът на икономиката, енергетиката и туризма в оставка Делян Добрев. Добрев каза, че на няколко пъти е поел вината и отговорността, защото не е забелязал тревожната ситуация в регулатора и липсата на контрол по-рано. Оправда се с това, че усилията му са били насочени към решението на далеч по-големи проблеми като АЕЦ "Белене", новите договори за доставка на газ и др. И докато правителството се е занимавало с тези проблеми, членовете му са си мислили, че ДКЕВР ще си свърши работата. Оказва се обаче, че регулаторът не си я върши. Делян Добрев припомни, че за АЕЦ "Белене" и за ВЕЦ "Цанков камък” са изхарчени над два милиарда и половина лева. "С тези пари държавата можеше безплатно да санира всички жилищни блокове в цялата държава – толкова са тези пари, които са потънали в АЕЦ "Белене" и за "Цанков камък”. Ние се занимавахме да не потъват повече пари там и затова може би изпуснахме Семерджиев и контрола, който той трябва да извършва", призна още министърът в оставка. Делян Добрев заяви, че занапред трябва да се направи система, с която ДКЕВР сама да осъществява достатъчно добър контрол, например да се задължат всяка година да правят регулаторни одити по цялата верига. Източник:inews.bg
Advertisement:










Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13781176
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930