Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2013 20:44 - СТЕФАН ГАМИЗОВ В БОРБА С "ЕНЕРГИЙНИЯ ОКТОПОД"
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 693 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.03.2013 20:55


http://tv7.bg/news/society/9665802.html


Енергийният експерт Стефан Гамизов цитира в "Предаването на Карбовски" счетоводен отчет на НЕК и разясни, че правителството на Иван Костов е подписало двата дългосрочни договора за Марица- изток 1 и 3, а веднага след встъпването си в длъжност, правителството на Сергей Станишев е учредило договор за залог на взиманията на НЕК от ЕРП-тата. Според Гамизов, това означава, че всичко, което НЕК ще вземе от сметките на българите в бъдеще, тогава е било заложено в полза на американската компания "Ей И Ес Корпорация". В момента, в който НЕК фалира, е издадена запис на заповед в полза на американската компания. Тъй като НЕК не може да фалира, това означава, че ние, всички българи имаме държавен дълг от почти 13,2 млрд. лв.

 По думите на Гамизов, чрез тези си действия, Тройната коалиция си е купила затваряне на очите, за това което ще извършат в Белене и са предали в робство всички български граждани. Гостът беше категоричен, че Бойко Борисов не е знаел за всичко това, както и Делян Добрев, министър на икономиката, енергетиката и туризма в оставка.

 Тази седмица ще обявя война на робовладелците и роботърговците като Румен Овчаров, заяви Стефан Гамизов и помоли американските дипломати да не му пречат, защото "Марица- Изток" 1 и 3 нямат нищо общо с това, което наричаме морал на западния свят.


                 ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

http://tv7.bg/faktorat-koshlukov/NewsDetails&id=9664612

Президентът Росен Плевнелиев е сред тримата от управлението на ГЕРБ, които защитават крадците в българската енергетика. Другите двама са Симеон Дянков и Трайчо Трайков. Това заяви експертът Стефан Гамизов във "Факторът Кошлуков“.

Според него, Плевнелиев носи основната вина за въвеждането в експлоатация на "Марица Изток" 1, тъй като не е спрял строителното разрешително на централата, когато е бил регионален министър. Трайчо Трайков и Симеон Дянков пък били основните лобисти за въвеждането на зелената енергия и сключването на дългосрочни договори на завишени цени. Освен това Дянков не е оказвал нужния контрол върху дейността на ДКЕВР.

 По думите на Гамизов в страната ни действат два вида крадци в енергетиката – едните свързани с Русия, а другите – са ориентирани на Запад. Втората група се ползва с медийната подкрепа на "Капитал". Имената от първия кръг фигурират в "Уикийликс" и това са Румен Овчаров, Богомил Манчев и Красимир Георгиев.

 Овчаров е създател на най-опасната структура – Българския енергиен холдинг, чиято задача е да се прикриват далаверите в енергетиката. Сред най-големите далавери са неправомерно изхарчените 1,5 млрд  лв. за строителство на АЕЦ "Белене". Тези средства все още не се начисляват в сметките ни за ток, но ще ни се наложи да ги платим от джоба си, каза още Гамизов.






Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13745613
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930