Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2013 13:52 - Пламен Горанов почина
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 493 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.03.2013 15:12



ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗГОРИ ТОЗИ ЖИВ ФАКЕЛ И НЕ САМО ТОЙ ?!  КОМУ Е НУЖНО ТОВА ?!


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=448981508503409&set=a.417446788323548.94547.417410814993812&type=1&theater


     жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

Пламен Горанов почина
http://offnews.bg/index.php/166797/plamen-goranov-pochina
Автор: Юлиан Христов Публикувана на 4 март 2013 в 10:08

Пламен Горанов, който се самозапали пред варненската община.
Още по темата:
Кметът на Варна: Взех решение за оставката, още няма да ви го кажа
Бдения със свещи в памет на Пламен във Варна и София
70 хиляди поискаха свободна Варна (видео и снимки)
Пламен Горанов вече диша самостоятелно
Извънредна акция по кръводаряване за Пламен
Правят всеки ден операции на самозапалилия се Пламен
Трети човек се самозапали от отчаяние

Пламен Горанов, който се самозапали пред общината във Варна, е починал снощи, съобщи началникът на Военноморската болница във Варна полк. д-р Ивайло Въжаров.

Пламен е починал снощи около 20.00 часа във Военноморската болница в града. До снощи приятелите на Пламен призоваваха за спешно даряване на кръв. Кръвният център в града работеше вчера извънредно.

Крайната причина за смъртта е полиорганна недостатъчност, обясни пред OFFNews д-р Въжаров. Екипът от лекари следеше състоянието на Пламен в продължение на 12 дни. “Колегите дадоха всичките си сили, за да се борят за живота му”, обясни докторът като допълни, че дарителската кампания за кръв също е помогнала, тъй като Пламен е губил по 4 литра кръв дневно. До последно Пламен е бил в медикаментозна кома, като за два дена той премина на собствено дишане. “До събота контролирахме нещата, докато не започнаха да се развиват тежки усложнения”, каза д-р Въжаров като обясни, че органите започнали постепенно да спират работа.

36-годишният Пламен се запали в знак на протест на 20 февруари пред сградата на Община Варна. Той искаше оставката на кмета Кирил Йорданов. Близо 70 хиляди души излязоха на протест в морската столица с искане за оставката на кмета. В неделя ГЕРБ обяви, че сваля политическата си подкрепа към Йорданов.


         жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж

   " И сам изкушаван, на изкушаваните да помага!"

        С риск да бъда обвинена в жестокост, ще кажа, че това не е героизъм, че тази жертва, /и всички други като нея/ не беше необходима... Една човешка десница няма да оправи света. Няма!
Казвам това с чиста съвест и от опит. Тогава, когато бях в крайно безизходно състояние преди години, реших да се махна от този свят и завинаги да се освободя от всичко. Преди да се нагълтам със сънотворни си рекох с мъка: "Ако имаше Господ, нямаше да съм на това дередже!". Посегнах на живота си през есента на 1989 г и през следващата есен на 1990 г. След спасението ми, стана обратът в моя живот. По-късно ми се даде да разбера, колко мощна е била дяволската сила, жадуваща да ме обсеби и затрие. Едва, когато Господ ми се откри, започнах лека полека да се съживявам. Оправи се слухът ми, зрението ми, започнах все повече и повече да поемам информация...и т.н. Господ твърде много ми прости и сигурно, затова твърде много Го обикнах. Постепенно ми показа, че без човешка любов е трудно, но без Божията любов е смъртоносно.
         Ако нямаш любовта на родителите, ако другарят ти в живота е залитнал или дори те е изоставил, ако хората са се отдръпнали по някакви си техни причини, ако те клюкарят с причина и без причина, ако ти са се стоварили трудности, ако властимащите те унижават, ЗНАЙ, ЧЕ НЕ СИ САМ ИЛИ САМА ! ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ! ДО ТЕБ И НАД ТЕБ, ВИНАГИ Е ОНЗИ, КОЙТО ИМА НАЙ-СИЛНАТА И ВЕРНА ЛЮБОВ КЪМ ТВОЕТО ИЗМЪЧЕНО ЧОВЕШКО СЪРЧИЦЕ И ЧАКА ДА ГО ПРИЗОВЕШ. ТОЙ ЖАДУВА ДА ТИ ПОМОГНЕ, НО САМО, АКО ТИ ПОЖЕЛАЕШ ТОВА.  ДА СИ ОТИДЕШ ОТ ТОЗИ СВЯТ КАТО ЖЕРТВА НА ДЯВОЛА, Е СТРАШНО И НЕНУЖНО И С НЕОПИСУЕМИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ДУШАТА, КОЯТО Е ВЕЧНА. 
          НАШИЯТ ГОСПОД НИ ДАВА ВСИЧКО ЖЕЛАНО ОТ НАС, КОЕТО ЧОВЕКЪТ КАТО СЛАБО СЪЩЕСТВО НЕ МОЖЕ ДА НИ ДАДЕ. ЧОВЕШКАТА ДУША Е СЛАБА И ПОДАТЛИВА НА СТРАСТИ И ВРЕМЕННИ УДОВОЛСТВИЯ, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СЕ ИЗРАВНЯВАТ СЪС ЗВЕРОВЕТЕ.
          ЛЮБИМИЯТ ИЛИ ЛЮБИМАТА МОЖЕ ДА ИЗНЕВЕРИ, ПРИЯТЕЛИТЕ МОЖЕ ДА ИЗНЕВЕРЯТ, ЗА ВЛАСТНИЦИТЕ - НЕ ЩЕ И ДУМА, А ГОСПОД - НИКОГА. КАКТО КАЗВА СВЕТИЯТ АПОСТОЛ : "НИЕ СМЕ НЕВЕРНИ, БОГ ВЕРЕН ОСТАВА!"
           За да имаме закрила от смъртоносната дяволска сила като отделни личности или като цял народ, единствената ни възможност е да се доверим напълно на нашия ГОСПОД БОГ, БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЗА ДА ИЗТРИЕМ ГРЕХА НА ПРЕДИШНОТО ПОКОЛЕНИЕ, КОЕТО СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕГО, и заради което сега нямаме закрила. Много, ама много млад народ се зарови в земята, много дечица, много отчаяни самоубийци...ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ ПРОМЯНАТА В ДУХА, ИСТИНСКАТА ПРОМЯНА, ЗА ДА ДОЙДЕ И МАТЕРИАЛНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ С БОЖИЯТА ПОМОЩ !!!
            ДРУГА ПОБЕДА НЯМА, НЯМА И ДА ИМА !!!
            Каква полза, ако чакате още и после се уверите в тази истина, която се повтаря, и повтаря, и повтаря ...до втръсване.
            Колкото по-бързо издигнем знамето на Божието Царство и така да помажем Бога за наш Цар, толкова по-бързо ще дойде истинската свобода !  Да бъде !
            АМИН !!!







Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13771420
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930