Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2013 15:20 - Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 477 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2013 15:22


Българи се обединиха във facebook срещу микроимплантите!
http://www.hristiqni.com/lyubopitno-sp-804382584/1228-balgari-se-obediniha-vav-facebook-sreshtu-mikroimplantite

Създадена е фен страница срещу чипирането

Над 600 човека се обединиха в новосъздадената само преди седмица фейсбук страница - Не Искам Да Ми Имплантират Rfid Микро-Чип - в протест срещу изявлението на Валери Борисов, (заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и секретар на Съвета за административна реформа) по време на Десетото заседание на Комитета за наблюдение на Оперативна програма „Административен капацитет”.

Министърът подчерта, че имплантирането на чип ще е само по желание на българина, но липсата на такъв ще лиши човека от редица разплащателни услуги, за които е предназначен микро-чипа. Идеята е да замени всякакъв вид лични документи за идентифициране, а също така и всички кредитни и банкоматни карти. Обществото да се превърне в „безкешово“ и всяко плащане да се извършва по електронен път.

Въстаналите в групата българи смятат, че това е изключително опасно и грубо нарушава човешките права “НЕ на масовото следене и държавния БИГ БРАДЪР„ “Нека покажем публично позициите си!„ са част от коментарите докато други се позовават на Библията и по точно Откровение/глава13.

«…И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име. Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.»

В един от популярните коментари Verjinia Ivanova споделя:

“КОНТРОЛ НАД СЪЗНАНИЕТО!! Голяма част от хората не знаят какво е чип, имплантиране на Rfid Микро чип и т.н. Хората са погълнати от мислите си за глада, безработицата и оцеляването. И това ще бъде използвано за да бъдат имплантирани масите с микро чипове . Отваряйте си очите и ушите не приемай всяка информация за чиста монета, използвайте разума си!“

Maria Popova съветва:

“ЗА ТОВА, ОЩЕ ОТ СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕДЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧИПИРАНЕТО, ДО КАТО НЕ СА НИ ГИ НАСЛАГАЛИ, НО ПРЕДИ ТОВА, ТРЯБВА ДА СЕ ОБЯСНИ ПОДРОБНО НА ПО НЕВЕЖИЯТ НАРОД, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН, ЩЕ СТАНЕМ АБСОЛЮТНИ РОБОТИ, И МОГАТ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ, ЗАЩОТО НЯКОИ ХОРА ВИЖДАТ САМО ОБЛАГИТЕ, КОИТО СА НИЩО, СРАВНЕНИЕ СЪС СВОБОДАТА, КОЯТО ЩЕ НИ ОТНЕМАТ. КАТО ИСКАТ ДА СЕ ЧИПИРАТ, ДА СИ СЕ ЧИПИРАТ В АМЕРИКА, А НАШИТЕ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ, ЩОМ ИМ КАЗАХА, ВЕДНАГА СИ ЗАГОЛИХА ЗАДНИЦИТЕ, МЪРША А НЕ ЛИДЕРИ НА ДОСТОЕН НАРОД.„

Друг популярен коментар е от Валентин Василев

“Ето какво отговори на въпроса ми случва ли се това в щатите мой близък, който от доста години живее в LA: "Това за дигиталния ангел, разбира се, не е вярно. Една компания VeriChip (сега казваща се PositiveID) е била одобрена за производство на микрочипове в САЩ през 2004. Обаче изследвания показали че имплантите водят до рак, та производството и маркетинга на чипа било прекратено през 2010. Сегашна технология не позволявала на чип с големина оризово зърно да има GPS функции. Някои щати, вкл. Калифорния, са забранили на компании да изискват и задължителното поставяне на микрочипове в работниците. Би засегнало правата и свободите на хората.„

В САЩ законът за чипиране на обществото вече е прокаран в здравната система – с цел вписването на всички граждани в един общ медицински регистър.

 Планира се там това да стане задължително като се имплантират чипове още на новородените. До края на юли тази година теоретично трябва да приключи изборът на фирма – изпълнител, а цялостният проект, ако няма обжалване, ще бъде факт в средата на 2013 година.

Всеки един от всичките 1.2 милиарда жители на Индия ще получи Уникален идентификационен номер (UID). Този номер ще бъде свързан с база данни, в която ще се събират биометрични данни на всеки индивид — отпечатъци от десетте пръста, снимка на ирисите на двете очи и снимки на лицето. Официалното обяснение за програмата е, че чрез нея ще се ускорят паричните преводи и тяхната сигурност.

Верига супермаркети в северна Франция изпробва иновативна система за разплащане, която използва пръстовите отпечатъци на клиентите. Новата биометрична технология ще изключи употребата на пари в брой, кредитни и дебитни карти.

Най-големите частни банки в Швеция, включително националната банка на страната, работят „активно за намаляването на парите в брой“. По последни данни 530 измежду 780 офиса на четирите най-големи тамошни банки вече не работят с пари в брой. В случая само на Nordea Bank цели 200 измежду 300 офиса вече са безкешови. Най-консервативна е Handelsbanken — едва 10 от нейните 461 клона са безкешови. Но и тази банка се ангажира само с това, че ще позволява разплащания в брой до първата четвъртина на 2013 г. А след това? Официалната причина за масовия поход към безкешово общество е „намаляването на въглеродните емисии“ и „повишаването на сигурността“.

„И не бойте се от ония, които убиват тялото, а душата не могат да убият; а бойте се повече от Оногова, Който може и душата, и тялото да погуби в геената. Не две ли врабчета се продават за един асарий. И ни едно от тях няма да падне на земята без волята на вашия Отец; а вам и космите на главата са всички преброени; не бойте се, прочее: от много врабчета вие сте по-ценни. И тъй, всеки, който Мене признае пред човеците, ще призная и Аз Него пред Моя Отец Небесен; а който се отрече от Мене пред човеците, и Аз ще се отрека от него пред Моя Отец Небесен. Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч; защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й, и снаха от свекърва й. И врагове на човека са неговите домашни. Който обича баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който обича син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене; и който не взима кръста си, а следва подире Ми, не е достоен за Мене. Който е запазил душата си, ще я изгуби, а който е изгубил душата си заради Мене, ще я запази. Който приема вас, Мене приема; а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил.“ (Матей, 10: 28-40)



Източник: http://www.hristiqni.com/lyubopitno-sp-804382584/1228-balgari-se-obediniha-vav-facebook-sreshtu-mikroimplantite#ixzz2Kb1inctU








Тагове:   чипове,   билети за ада,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13754558
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930