Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2013 06:01 - За първи път част от имената на биячите на атентатора на Доган
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 915 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.01.2013 23:29


http://www.gledaigo.com/вижте-какво-метин-енимехмедов-за-напа/
Romeo Jon Mikay
 2 hours ago

ДПС – Движение за Побой и Саморазправа

                ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

За първи път част от имената на биячите на атентатора на Доган
 
 Неделя, 20 Януари 2013 21:59  Автор Faktor.bg

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/5668-razpoznaha-chast-ot-imenata-na-biyachite-na-atentatora-na-dogan.html
 


 
in
Share
  Част от имената на биячите, които пребиха с настървение атентатора на Доган – Октай Енимехмедов, са вече известни. Според източници на Faktor.bg, от средите на ДПС твърдят, че това са кметът на Търговишката община Антоново Танер Мехмед Али, депутатът  Митхад Табаков и колегата му от парламента Гюнай Сефер, кординаторът на ДПС за Турция Исмет Кахраман, както и представител на пловдивското мюфтйство.


Още 5-6 човека са били съпричастни към насилието, но имената им тепърва се изясняват.

Митхат Табаков е осъден на 4 г. затвор за подкуп преди няколко месеца на първа инстанция, а на Сефер бе свален имунитетът защото срещу него по искане на бившия главен прокурор Борис Влечев бе възбудено наказателно производство за документна измама. Той е проверяван и от Комисията за незаконно придобито имущество, но в средите на ДПС се води като един от най-близките на Сокола.

След като нападателят на лидера на  ДПС беше обезоръжен и съборен на земята, около 10 политици, членове на конференцията му организираха показен групов линч, пребивайки го жестоко с ритници и юмруци. Отмъщението стана пред очите на наблюдатели от Европейския либерален интернационал, които гледали саморазправата същисани. По-късно те са коментирали, че са изумени от жестокостта и че нападателят реално се бил превърнал в жертва, а е можел да бъде и показно убит.

Независимо от престъпното деяние, Енимехмедов трябва да бъде съден по законите, а не да бъде обект на саморазправа от талибаните на ДПС, коментират правозащитници. От средите на българските турци пък признават, че участниците в груповия линч по този начин са демонстрирали предаността си към вожда, защото са част от неговите обръчи и феодали в смесените райони.

Градският прокурор на София Николай Кокинов абсолютно неадекватно заяви публично, че на биячите няма защо да им се повдига обвинение. Според него при такива ситуации е нормално да се действа така. Новият шеф на ДПС Лютви Местан също бе категоричен, че е цинизъм да се търси отговорност от делегатите на конференцията. Те трябвало да бъдат поздравени, че обезвредили един убиец.

В същото време в социалната мрежа вече вървят подписки за търсене на наказателна отговорност от биячите на 25-годишния нападател на Доган. Във Фейсбук са създадени няколко страници, като до момента са получили подкрепата на над 6000 души.



жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж


                ПРАВА  И СВОБОДИ, А ?! 
                В ПОЧЕРКЪТ НА БОЖИИТЕ ДЕЛА Е, КОГАТО НЯКОЙ ОБВИНЯВА ДРУГИТЕ ЗА  НЕЩО, ДА ГО ПОСТАВИ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ, ЧЕ ДА ВИДИ СЕБЕ СИ ВИНОВЕН ЗА СЪЩОТО, В КОЕТО ОБВИНЯВА !!! И, АКО НЕ Е С ПРЕГОРЯЛА СЪВЕСТ, ЩЕ СЕ ЗАСРАМИ, И ЩЕ СЕ ПОКАЕ.
                 ДОКАТО ОБВИНЯВАХА БЪЛГАРИТЕ В НЕТОЛЕРАНТНОСТ  И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО, МАСКИТЕ ИМ СЕ СМЪКНАХА И СЕ ПОКАЗАХА ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО ЖАДНИ ДА МАЛТРЕТИРАТ И УБИВАТ



Тагове:   истината,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13704996
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031