Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2012 22:43 - ANONYMOUS BULGARIA.
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 566 Коментари: 0 Гласове:
1



Какво става в Сирия?
 Кой има химически оръжия?
 Кой и срещу кого иска да ги използва?
 Кои всъщност са ИСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ?


Здравейте Граждани на света, Ние сме Анонимните

 Скъпи братя и сестри, дойде времето да отворите очите си и да видите истината!

 Анонимни – човечеството ни е загубено. Правителството на САЩ открито извършва тероризъм, с помоща на НАТО и Израел, за да демонизира Сирийската Арабска Република. Тероризмът няма религия и би използвал всякакви средства за да убива. Основните масмедии са подкупени и разпространяват фалшиви изявления, че Сирийското правителство планира да атакува собствения си народ с био-химично оръжие.

 Истината обаче е, че правителството на САЩ, съвместно със западните си съюзници, ще предизвика война, снабдявайки терористични групировки с оръжия, за да дестабилизира Сирийското правителство; при това използва термина „тероризъм“ за да оправдае опита си да окупира Сирия и да наложи политиката си, експлоатирайки природните ресурси на страната.

 В момента, терористични групи поддържани от ЦРУ и други западни сили са били снабдени с биологично оръжие, наречено Сарин, известно още като ГБ невротичен газ и е считано за оръжие за масово поразяване.

 Саринът или ГБ е течност без цвят и мирис, използвана като химическо оръжие, заради невероятното си въздействие върху нервната система. Било е регистрирано с резолюция 687 от САЩ като смъртоносно оръжие за масово унищожение. Прозиводството и съхранението му е било забранено от Конгреса за химически оръжия през 1993 г.

 Био-активните химикали идват от турския химически производител наречен "Tekkim Laboratories."

 Има видео което показва кадри, от които може да се види, как бунтовник-терорист показва биоактивните химикали и ги използва, за да демонстрира въздействието им върху 2 заека, в крайна сметка убивайки ги за по-малко от минута.
 (
http://tinyurl.com/brobvcf)

 Заснетият казва:
 Видяхте ли какво стана? Това ще е съдбата ви, Алевии неверници (клон на исляма), кълна се в Бог да ви убия като тези зайци, само минута след като вдишате газа!

 Сибел Дениз Едмъндс, бивш Турско-английски преводач при ФБР и основател на Националната коалиция за сигурност на „информаторите“ (хора които публикуват материали за незаконни действия; (http://tinyurl.com/ch5aeav) казва:

 Започнахме репортажите за подготовката на САЩ и НАТО, както и турските им партньори в южна Турция през май 2011. Преди 16-17 месеца, когато САЩ, чрез базата си в Турция започнаха подготовки за война срещу Сирия.

 Президентът Обама заяви: „Днес искам да заявя абсолютно ясно на Асад и тези под неговото командване – светът наблюдава ... Употребата на химически оръжия е и ще остане абсолютно неприемлива... ако допуснете фаталната грешка да ги използвате, това ще има последствия и вие ще поемете отговорността за тях.

 Обама и кабинетът му предизвикаха ново падение в историята на САЩ. Наш дълг е като Анонимни да подсигурим, че истинското лице на тези чудовища с власт е показано публично.

 Сирийците се нуждаят от сегашното си правителство за да оцелеят през идващото клане. Това съобщение няма за цел да подкрепя Асад като владетел или която и да е политическа власт на дневен ред. Терористите не са нищо повече от наемници, използвани за да дестабилизират правителствата. Анонимните трябва да се застъпят за всички жертви на терористичната програма на САЩ.

 Ние сме Анонимните.
 Ние сме Легион.
 Ние не Прощаваме.
 Ние не Забравяме.
 Очаквайте ни.



Тагове:   тероризъм,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13748802
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930