Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2012 15:32 - Защо министър Младенов покани сбирщина от терористи?
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 708 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image   Радион Попов: Защо министър Младенов покани сбирщина от терористи? 13.11.2012 09:550     

Николай Младенов по незнайни за нас причини избира шейх Ел Хокейр по време на негова визита в Бейрут, по време на вечеря със саудитския посланик  и самия шейх Ел Хокейр. След тази среща министърът на външните ни работи обявява решението си, че го издига в ранг на почетен консул”, коментира за news359 г-н Радион Попов, който е бивш заместник-министър на външните работи.

Пред news359 г-н Попов изложи мнението и тезата си относно избора на министъра на външните работи Николай Младенов, а именно за почетен консул на България в Саудитска Арабия да бъде лицето шейх Ел Хокейр.

„Преди около месец и половина се оформи една много странна компания. Ще започна с дядо Абдула, който има някакъв бизнес в България, а в същото време и забрана да влиза в България. Дядо Абдула има някаква фабричка за производство на молитвени килимчета, идва от Саудитска Арабия, но интересното е, че непрекъснато с него се движи  главния свидетел по процеса в Пазарджик,гражданина от сирийски произход  Муафак ал Асад, чиято сестра е женена за лидера на Свободната Сирийска Армия.

Води го по селата, където има джамии, като цялостната идея на тези посещения е да подпомагат джамиите със средства. По време на тези срещи става ясно, че дядо Абдула е свързан с шейх Ел Хокейр и именно тук става още по-интересно.

Ел Хокейр е избраникът на Николай Младенов за почетен консул на България в Саудитска Арабия, за което аз си задавам въпроса „Какво е дал Ел Хокейр  на България?” , той по закон е длъжен да направи голям жест на България. Така, както моят кандидат за почетен консул, за който аз написах доклад  до премиера Бойко Борисов и министър Николай Младенов, че предоставя двуетажната си вила безплатно за две години, както и служебен автомобил и шофьор, и всичко това безплатно, като подарък за България.

Продължавам да твърдя, че България не е имала такъв жест и подарък  в цялата си история изобщо, било то от почетен консул или от чужденец.

Забележете връзката тук- Николай Младенов, дядо Абдула, който има забрана да влиза в България и шейх Ел Хокейр- избраникът на Николай Младенов. Според мен тази компания  засилва усещането на нещо фалшиво!

image

 

След като министър Николай Младенов издига в ранг на почетен консул шейх Ел Хокейр, той незабавно поставя в сайта си и то само на арабски език изписано заглавието и текста: „Министър Младенов назначи шейх Ел Хокейр за почетен консул”. Как така?  Това става преди 7-8 месеца без дори да е мината процедурата, а именно министъра на външните работи да направи предложение до правителството, то от своя страна да вземе решение, да се види какво всъщност дава и предлага този кандидат за почетен консул, всичко това е прескочено и спестено.

Искам да споделя, че преди около месец шейх Ел Хокейр  е бил тук и дори има снимка, на която той поднася подаръци на министър Младенов.

Цялата тази картина е изключително чувствителна и много показателна как се прави на тъмно някаква политика, и какво ще получава България от това, че има почетен консул, избран от Николай Младенов”!

Искам да попитам: Защо министър Николай Младенов покани сбирщина от терористи и наемници, от които Хилари Клинтън се отказа?

Бившият заместник-министър на външните работи  Радион Попов като цяло наблегна на „скритата” връзка между Николай  Младенов, неговият избраник за почетен консул на България в Саудитска Арабия, дядо Абдула и странния свидетел Муафак ал Асад по делото „Ал-Уакф ал-ислями“, което се води в Пазарджик.

„Муафак ал Асад е именно в тази група, той придружава дядо Абдула, сигурен съм, че е придружавал и шейха, защото той играе ролята на преводач и по този начин им оказва съдействие”, подчерта още г-н Попов./news359


www.news359.bg/2012/11/13/radion-popov-zashto-ministar-mladenov-pokani-sbirshtina-ot-teroristi/




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13779165
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930