Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2012 13:36 - Кобрата към Бойко: Народът гладува
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 665 Коментари: 0 Гласове:
0



 Кобрата към Бойко: Народът гладува Posted by admin СПОРТ вторник, ноември 6th, 2012 http://www.svobodnoslovo.eu/кобрата-към-бойко-народът-гладува/
Кубрат Пулев с почетна награда за патриотизъм Снимка: mma-bulgaria.com

„Народът гладува, а България не е само София“, каза Кубрат Пулев на Бойко Борисов в ефира на TV7. Двамата се срещнаха лице в лице по време на предаването „Пред Банята“.
„За последните 3 години се построи много, но трябва да се строи и в следващите 15 със същото темпо, за да наваксаме изоставането, както и да работим с идея и визия за бъдещето. България не е само София, трябва да се обърне внимание и на другите градове и региони, където разликата със столицата е огромна. Няма идеални хора. Трябва да избием от главите си идеята, че някой ще дойде да ни оправи. Тези, които сме избрали, трябва да бъдат непрекъснато контролирани от обществото и то да изисква от тях, а не да се мълчи. Само така стъпка по стъпка ще се оправим. Не мога да отрека, че в последните години се прави много, в частност за спорта, където имам наблюдения. Преди конкретно във федерация по бокс се крадеше много и се съсипваха талантите. Аз самият съм бил много пъти пред отказване заради мизерните условия, в които съм тренирал и живеел. Какво като спечелиш победа за България, а вечер се прибираш вкъщи и няма какво да ядеш? В момента базата е много добра. Тази на националния отбор в комплекса „Дианабад“ например по нищо не отстъпва на залите в Германия“, продължи анализа си Кобрата.
Той призна, че е имал изгодно предложение да се състезава за друга държава, но го е отхвърлил без колебание.
„Аз се чувствам безкрайно удовлетворен от мъжеството на Кубрат Пулев. Всеки път съм изключително щастлив, когато го видя как развява българския флаг. Той е повече патриот от много други, които се пишат за такива. А за това, че отказа да се състезава за чужда страна срещу много пари, няма какво да кажа. Тъкмо поради тази причина ще се радвам много, ако успеем да организирам мач на Кубрат в София“, отговори премиерът.
„Дартс Нюз“


ВИЖТЕ ЕДИН ОТ КОМЕНТАРИТЕ ПОД ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК:
Penio Markov фирмите строящи магистрали и метро искат  турскоговорящи изпитах го лично..... преди около час ·    



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13710853
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031