Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 21:32 - ЗА ОПАСНИТЕ ПОХВАТИ В ТЕЛЕВИЗИЯТА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1698 Коментари: 0 Гласове:
1



Стоян Костов  27 септември г. 19:00

Благодарение на изнесените напоследък трудове на световни авторитети занимаващи се с изследване на задкулисните спекулации на масонството и учени работещи по проблеми на човешката психика, се хвърли до известна степен светлина върху един малко известен метод за обработка на човешкото съзнание, а именно скритите кадри в киното и телевизията.
 Преди да чуя скептиците да казват “това на мен не ми влияе”, искам да ви запозная с няколко научно потвърдени експерименти, дали основание на ООН да заклейми със своя резолюция използването на подобна техника за манипулация върху човешкото съзнание.
 През 1957 г. американският психолог Джеймс Уайкъри прави следния експеримент: прожектира документален филм и в даден момент с помощта на допълнителен апарат, внедряващ тези кадри, показва на екрана реклама на "Кока-кола". Кадърът се появява за свръхкратко време и зрителите изобщо не осъзнават, че виждат ода за прословутата напитка. След сеанса обаче се скупчват на бюфета, за да си купят бутилка от тази напитка.
 В киното и телевизията кадрите се сменят 24 пъти в секунда, затова този метод на въздействие е назован "25-ти кадър" (макар, че това определение не е абсолютно точно, тъй като не е задължително кадрите да са именно двадесет и пети, а просто да преминават за кратък период от време, като по този начин остават невидими за съзнанието). Според Уайкъри и мнозина негови колеги прожекцията на скрити кадри обработва подсъзнанието - информацията се отпечатва в мозъка на зрителя механично и той няма понятие за това.
 В човешкия мозък съществува специално звено, на което американският изследовател на подобни въпроси Дейвид Айк обръща сериозно внимание във своите книги, а на скоро и Московския Институт за изследване на психични проблеми, официално призна: информацията приемана на подсъзнателно ниво се складира в този дял, намиращ се в дясната задна част на мозъка, които е с миниатюрни размери.
 Но да продължим с описание на проведените в края на миналия век практически експерименти:
 Върху стандартен телевизионен сигнал например наслагват ново изображение - мъничка геометрична фигурка или точица бягаща по екрана, очертавайки концентрични окръжности, обединени в спирала. Всичко това става толкова бързо, чe зрителят не го вижда съзнателно.
 Но невидимата за човешкото съзнание спирала буквално опиянява участниците в експеримента: половин час след сеанса те се оплакват от главоболие, някои дори губят съзнание.
 Съвсем случайно, решихме да проверим дали наистина забраната на ООН за използването на скрити внушения се спазва и проверихме клиповете на особено популярния през последно време актьор от предаването “Сблъсък”, на бТВ известен като “Боби - турбото”.
 Клиповете са във MPEG Video формат, пуснати са от екипа на “Сблъсък” и можеха да бъдат открити на техния Интернет сайт, на адрес: ............ (тъй като клиповете са вече свалени от официалния сайт, но са широко разпространени в Интернет, можете да ги свалите например от тук или от връзките в края на тази страница).
 Експеримента беше извършен по два начина – единия е със функцията за копиране на екрана в програмата BSPlayer и втори, чрез програма за видеоманипулации, позволяваща разделяне видео файла на кадри Adobe Premiere.
 Внушенията започват още във “интрото” на клиповете, със думите “SEX” и “ASYLUM” (от англ. лудница) което е еднакво за всички епизоди, а серията наречена “Боби на кастинг” се отличава със страхотно много скрити кадри, сменящи се много бързо за минимален период от време.

 Ето част от тези кадри и това какво изразяват те:
 разгледайте таблицата, във вид на снимка, като кликнете на този адрес:
 ............

 Учудвате ли се, че зад "националната" телевизия бТВ стой Рупърт Мърдок, член на масонски орден, чиято символика описахме?

 В дискусионният форум на предаването "Сблъсък" наскоро забелязахме, че е повдигната темата за скритите кадри в клиповете на "Боби - турбото". Вместо да дадат ясен отговор на въпросите, поставени от феновете им, т.нар. Мирон (от екипа на предаването) се впусна във дълги размишления как виждате ли въпросните кадри били изкуство... ("Доколкото видях за какви кадри става дума, те приличат на художествени произведения в стила на световноизвестните художници Бош или евентуално Брьогел. Те са сатанисти точно толкова, колкото и Пикасо" - пише Мирон) Същият Мирон, например твърди, че някой си Ники, който се явява монтажист, нямал други кадри под ръка, и докато правил монтажа на клиповете ги поставил ей тъй, случайно... или пък, че кадрите не били скрити, а явни: "ИМА такива кадри /.../ става дума за по 6 кадъра един след друг! Това НЕ Е СКРИТ КАДЪР, защото СЕ ВИЖДА ЯСНО". Ние пък питаме, преди да бяхте видели изнесените на нашата страница кадри, знаехте ли въобще за тяхното съществуване? Ех, Мироне, Мироне...по добре си гледай работата на шут в предаването и не се занимавай с неща които неразбираш, нито пък имаш интелектуален потенциал да обсъждаш. Ние пък, смятаме читателите си за достатъчно интелигентни, за да се досетят сами за какво става въпрос, и просто ще пренебрегнем експертното мнение на титана Мирон.

 Нека да не пропуснем да споменем и символиката използвана в предаването "Треска за злато" (макар, че ще е по-правилно да го наречем "Треска за злОто") по същата тази "обществена"

 Разгледайте долната картинка, като отидете на тази страница:
 ...........

 Оказва се, че докато гледаме забавна програма и очакваме да се разтоварим след тежкия ден, всъщност пред очите ни е пълно със сатанински картини и внушения, за който дори и не подозираме. Науката отдавна доказа вредата от подобни внушения и разрушителното им действие върху човешката психика. Не е ли време да потърсим отговорност от тези програматори на нашето и това на децата ни съзнание? Какво друго ни остана? Докато гледаме телевизия и кино, съзнанието ни се манипулира от една шайка дяволопоклонници, искащи не само нашето имущество, но и душите ни!

 (Намерено в нета и по чудо - запазено!)
 Моля, разпространете тази информация и в други групи и сайтове, публикувайте го във форумите, които посещавате!



Тагове:   подсъзнание,   ТВ,   внушения,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705867
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031