Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2011 22:44 - И ОТНОВО БЕ ПРЕДАДЕН ХРИСТОС ОТ СВОИТЕ СИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 3678 Коментари: 8 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
          Велико надплюване беше! Свят да ти се завие! Ако бяхме по-добри в благославянето, отколкото в плюенето, България щеше да бъде Раят на земята. Но...не би! Сякаш тук е пръснато отровното семе на Юда Искариот - предателя, а не на Христос - Спасител.
          Има една народна поговорка:"Когато атовете се бият, магаретата да мълчат!" Но, не! Всички плюеха - медиите, политиците, телевизионните водещи, блогерите...Всички плюеха и съдиха така, сякаш Всевишния ги е назначил за тази  мръсна работа. Срам и за Цветанка Ризова, и за Анна Цолова, които толкова много ценях като водещи. Всички побързаха да си умият ръцете като Пилат Понтийски и бързо да се разграничат от "лошите". Каква светкавична дезинфекция падна само! За чудо и приказ!
        - Ей, госпожо Европа, ние не бяхме, той лудия беше!
        - Ей, господин САЩ, аз не бях, той Болен беше!
        - Аз не съм...аз не съм...ние не сме, ето, те бяха...
          Един мюсюлманин предаде ли някого от своите? Всеки казва, че не познава този с ножа, или онзи с тръбите,или...
           От блогърите един пък отишъл да се извинява на комшията си, заради Волен Сидеров и после си пили ракията. Като имам пред вид, че няма праведен ни един, макар с различни грехове, как ли е отишъл с чувството си за мисия да чисти чужди грехове?! Мръсно мръсно измива ли?!
          Лешоядите търсят мърша, и където не е готова, гледат да я довършат.
          Никой не пожела истината.
          А дяволът играе все една и съща роля. И... успява! Защото там, където простосмъртните, без да разсъждават, заемат безумно позата на съдии, вместо Великият Съдия Бог, там най-лесно се успява. Почти без усилие. Залага своя капан, горделивците бум в него и... капанът щраква. Той се прави на жертва, като обвинява истинската жертва за насилник, разделя близките, за да нямат сила поотделно, и завладява и земни територии, и души за Ада.
         Единственият  ТВ-водещ, който се прояви като истински журналист, а не себелюбив и горделив съдия, се оказа Карбовски. Той покани господин Осман Октай, който справедливо и мъдро анализира случилото се, говори по телефона с господин Волен Сидеров и покани главният мюфтия на мюсюлманите. Тук истината се открои ясна и недвусмислена. Макар, че България е водеща в класацията за най-много джамии на глава от населението в света, или само в Европа /не разбрах/, те искат още джамии в София, една, две, колкото може повече. Досега в Софийската джамия не се е налагало да простират килимчета и да се молят отвън, но сега, сега непременно е била нужна провокацията, за да наложат искането си за голям мюсюлмански център в квартал Малинова долина. Имало доста български мюсюлмани, но имало и араби...Всичко е обмислено, скроено и изпълнено. А тоя, който не умее да хитрува, макар и да казва истината, го линчуват като психично болен. Да не си българин в България! За всичко и на всички си виновен. Едни вдигат задници срещу небето, заради вярата си, а други, заради друго. Шарен свят, нали! Всички сме в греховете си! Затова Божието Слово казва да не съдим, за да не бъдем съдени!
          Накрая ще цитирам части от съборното послание на св. ап. Яков /Йаков/ :
          "Не се одумвайте един друг, братя, който одумва брата или съди брата си, одумва закона и съди закона, а ако съдиш закона, не си изпълнител на закона, но съдия. Само един е Законодател и Съдия, Който може и да спаси, и да погуби, а ти кой си, та съдиш ближния си?"
          "Обаче, нека всеки човек бъде бърз да слуша и бавен да говори, и бавен да се гневи! Защото човешкият гняв не върши Божията воля."

         И още от посл. на св.ап. Павел към коринтяните:
         "И вие сте се възгордяли, вместо да сте скърбили, за да се отлъчи измежду вас тоя, който е сторил туй нещо."

         Едни от страх, други от нагаждачество, но мнозина паднаха в предателство.
         От когото се страхуваме, нему робуваме!

         Бог да благослови всички ни и да ни спаси от греховете ни!!!
         Амин!!!

                                  С обич в Христа: ЕСТИР



Гласувай:
5



1. nicodima - Естир, дано разберат правилно постинга ти...
28.05.2011 23:33
Защото определено насилието не трябва да се толерира и Волен не беше прав да прави ексцесии, но никак не ми хареса прекалено усърдното му заклеймяване, зад което прозира дългата ръка на ЕС и Щатите.
За пълзящия радикален ислям няма лек в цяла Европа... Помагат му криворазбраните човешки права. Като се усетиха да реагират европравителствата, вече срещат ожесточена съпротива и капсулиране.
цитирай
2. injir - Човек трябва, , да е бавен, , , когато ...
29.05.2011 00:52
Човек трябва ,,да е бавен,, , когато се гневи.
цитирай
3. pevetsa - Римляни 3:1-18
29.05.2011 08:14
1 Тогава, какво предимство има юдеинът? или каква полза има от обрязването?
2 Много във всяко отношение, а първо, защото на юдеите се повериха Божествените писания.
3 Понеже, ако някои бяха без вяра, що от това? тяхното неверие ще унищожи ли Божията вярност?
4 Да не бъде! но Бог нека бъде признат за верен, а всеки човек лъжлив, според както е писано: - "За да се оправдаеш в думите Си, И да победиш, когато се съдиш".
5 Но ако нашата неправда изтъква Божията правда, що има да кажем? Несправедлив ли е Бог, когато нанася гняв? (По човешки говоря).
6 Да не бъде! понеже тогава как Бог ще съди света?
7 Обаче, казваш ти, ако с моята невярност Божията вярност стане по-явна, за Неговата слава, то защо и аз, въпреки това, да бъда осъждан като грешник?
8 И защо да не вършим зло, за да дойде добро? (както някои клеветнически твърдят, че ние така говорим). На такива осъждането е справедливо.
9 Тогава що следва? Имаме ли ние някакво предимство над езичниците? Никак; защото вече обвинихме юдеи и гърци, че те всички са под грях.
10 Както е писано: - "Няма праведен ни един;
11 Няма никой разумен, Няма кой да търси Бога.
12 Всички се отклониха, заедно се развратиха; Няма кой да прави добро, няма ни един".
13 "Гроб отворен е гърлото им; С езиците си ласкаят". "Аспидова отрова има под устните им".
14 "Техните уста са пълни с клевета и горест".
15 "Нозете им бързат да проливат кръв;
16 Опустошение и разорение има в пътищата им;
17 И те не знаят пътя на мира",
18 "Пред очите им няма страх от Бога".
цитирай
4. bogolubie - Много ми хареса предаването на Карбовски.
29.05.2011 13:15
Спокойно и с уважение към всичките си събеседници по въпроса даде възможност да се изяснят нещата. Разбира се, че атакистите постъпиха гневно и невъздържано и това не е оправдано, но кучето скача според тоягата. Предизвикателството е било нагло и безцеремонно. И когато властта не знае какво прави и как да озапти големите мераци, се стига до това положение. Какъв плътен полицейски кордон беше поставен, за да пази "смирените" молещи се от яйцата на "страшната" Атака. Остана да доведат войските на Нато, та съвсем да се успокоят. Натискът е за огромен ислямски център в Малинова долина. Но всички медии раздухват нарочно случилото се и се нахвърлят само срещу Волен.Самият Осман Октай каза, че така, както наказват Атака, трябва да накажат и ДПС. Просто да се елиминират двете крайности в политическия живот. Защото ислямът е вяра и политика смесени в едно. На всички митинги на ДПС главният мюфтия е редом до политиците.
цитирай
5. bogolubie - И още нещо,
29.05.2011 13:30
Божествената любов не е като любовта на жриците на любовта, които се разтварят за всеки клиент. Божествената любов изисква вярност и преданост. Ислямът залага на страха от човеци и така печели. В Библията пише, че страх от Бога е всичкото на човека. Любовта, която нашият Господ ни дава, могат да усетят хора, които са узрели за тази неописуема по нежност и милост любов. Докато в исляма се осъжда в името на Бога, то в християнството се дава право само на Бог да съди, защотоТой не е ограничен като човеците, а чува и вижда всичко, което прави наложеното от Него осъждане да е съвършено справедливо.Човекът съди според интересите си. Това го пиша, не за вас, които го знаете, а за хората, които влизат да четат в блога, но не знаят, че това е основната и съдбоносна разлика между двете религии. За жалост нашият народ, като цяло, не познава своя Господ и страда.
цитирай
6. hatanasov - На кого ли служи Волен?
29.05.2011 21:08
http://www.razkritia.com/97009/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%BD/
цитирай
7. bogolubie - Съжалявам, но не е действащ линка, Атанасов.
30.05.2011 13:15
ЕДНО ЩЕ ВИ КАЖА НА ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ И ГО ЗАПОМНЕТЕ ЗАВИНАГИ !!!

ХРИСТОС НЕ СЕ ГНУСИ И НЕ СЕ СРАМУВА ЗА НАШИТЕ ГРЕХОВЕ. КОЛКОТО И НИСКО ДА СМЕ ПАДНАЛИ ТОЙ ПРОСТО НИ ПОДАВА РЪКА И НИ ПОМАГА ДА СЕ СПАСИМ. ЗНАЕ ВСЕКИ В КАКВО Е СГРЕШИЛ И ТО ПО-ДОБРЕ ОТ САМИТЕ НАС - ГРЕШНИЦИТЕ, НО НЕ СЕ ПОГНУСЯВА ОТ НАС, НЕ СЕ СРАМУВА ЗА НАС, НЕ ИЗНАСЯ КИРЛИВИТЕ НИ РИЗИ НА ПОКАЗ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ. ТОЙ НИ СПАСЯВА ОТ НАС САМИТЕ. И ТОВА НИ УЧИ, ДА ЛЮБИМ БРАТА СИ И БОГА СИ, И ТАКА ЩЕ БЪДЕМ И НИЕ СПАСЕНИ. ТАЗИ ИЗЦЕРЯВАЩА ИСТИНА АКО НЕ ПРОУМЕЕМ И НЕ ПРИЛОЖИМ НА ПРАКТИКА, ТО НИЕ НИТО СМЕ ХРИСТИЯНИ, НИТО ЩЕ ПОМИРИШЕМ РАЯ. ВИНАГИ ПРИЕМАМЕ БОЖИЯТА ЛЮБОВ, НО АКО НЕ МОЖЕМ ДА ОТДАВАМЕ ОТ НЕЯ ЗА ДРУГИТЕ, ЩЕ СЕ ПРЪСНЕМ, КАКТО СТАНА С ЮДА ИСКАРИОТ- ПРЕДАТЕЛЯ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ САМО ДА АКУМУЛИРА ЛЮБОВ.
ВОЛЕН МОЖЕ ДА Е КРАЙНО НЕТАКТИЧЕН, НО КОГАТО ИСКАНИЯТА МУ СА СПРАВЕДЛИВИ, ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМИСЛИМ. ТОВА, ЧЕ БЪЛГАРИНА ТЪРСИ САМО ТЪРЖЕСТВОТО НА ПЛЪТТА, ВМЕСТО НА ДУХА В ДУХОВНИТЕ ЧЕСТВАНИЯ Е ФАКТ. ЩЕ ГО ОСПОРИТЕ ЛИ? КОГАТО СЕ ЧЕСТВА ПРЕКЛОНЕНИЕ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИСТИНСКО ПРЕКЛОНЕНИЕ НА ДУХА И ПЛЪТТА ПРЕД ЧЕСТВАНОТО СЪБИТИЕ. НО ПОВЕЧЕТО ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ЖАДУВАТ ПРЕДИМНО ЗА СВЕТСКОТО ПРАЗНУВАНЕ НА СЪБИТИЯТА В ЕКИП С ПОПОВЕТЕ, КОИТО СЕ ДОКАРВАТ НА МИРЯНИТЕ, КАТО УГАЖДАТ НА ТЕХНИТЕ СТРАСТИ, ЗА ДА ГИ ТЪРСЯТ ПАК. А ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА СВОЕТО ВРЕМЕ, СВОЕТО МЯСТО И СВОЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ НИЩО НЕ ЗНАЯТ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ВРЕМЕНА ПРИ ИДВАНЕТО НА ЗВЯРА. БОЛШИНСТВОТО ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ ТЪРСЯТ В МЪКИТЕ СИ НЕ БОГ, А ГЛЕДАЧКИ, ВРАЧКИ, МАГОВЕ, АСТРОЛОЗИ...ЗАТОВА ТЕЗИ, КОИТО ТЪРСЯТ БОЖИЯТА ЗАКРИЛА И ПОМОЩ ПЪЛНЯТ ЗАЛИТЕ НА ЕВАНГЕЛСКИТЕ ЦЪРКВИ НАЙ-МАЛКО ПО ЧЕТИРИ ПЪТИ В СЕДМИЦАТА, А ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРАМОВЕ СЕ ПРЕПЪЛВАТ САМО НА ГОЛЕМИТЕ ПРАЗНИЦИ И ПОСЛЕ ПИРУВАТ ДО НАСИТА, А НЯКОИ ОТ ТЯХ ДО НАСИРАНЕ. ДАЛИ В БАТАК ТЕЗИ ДЕЦА СА НАУЧЕНИ ПОНЕ НА ГОСПОДНЯТА МОЛИТВА, ИЛИ САМО ДА ПОДРАЖАВАТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ?! НЯМА ЛИ БЪЛГАРСКИ ТВОРЦИ, ТА СЕ УЧАТ НА ПАПАГАЛСТВАНЕ? ДОКОГА ЩЕ СЕ ПОДТИСКА ДУХОВНОТО И ТВОРЧЕСКОТО НАЧАЛО НА БЪЛГАРИТЕ?! 20 ГОДИНИ, НИ КРАЧКА НАПРЕД В МОРАЛНО ОТНОШЕНИЕ. МЮСЮЛМАНИТЕ СА МНОГО ПО-ДОБРЕ ПРЕД БОГА ОТ РАЗГЛЕЗЕНИТЕ ХРИСТИЯНИ, КОИТО НЕ СЪЗНАВАТ КАКВО ЗНАЧИ БОЖИЯ ЛЮБОВ, КАК ТРЯБВА ДА СЕ ЦЕНИ И НАЙ-ВЕЧЕ, КАК ТРЯБВА ДА СЕ СЛЕДВА И ОТДАВА. И Е ТАКА, ЗАЩОТО Я ПОЛУЧАВАТ НАГОТОВО.

ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ИСТИНСКИ ВАЖНОТО СЕ ОЦЕНЯВА ЕДВА ТОГАВА, КОГАТО СЕ ЗАГУБИ. НО...ТРЯБВА ЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ? КЪДЕ Е ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ? КЪДЕ ?
цитирай
8. hatanasov - 7. bogolubie - Съжалявам, но не е действащ линка, Атанасов.
31.05.2011 19:25
При мен се отваря. Аз съм с Windows 7. Кликва се в "Отваряне на връзката", "Отваряне в нов /под/прозорец"
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13709122
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031