Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2010 21:26 - ЧОВЕКЪТ - РАСТЕНИЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
4



http://www.monitor.bg/article?id=206002

Гладът изчезва след 270 дни взиране в Небесното светило Човек растение се храни от слънцето ИНДИЕЦЪТ ХИРА РАТАН МАНЕК НЕ Е ЯЛ ОТ 14 ГОДИНИ И ТВЪРДИ, ЧЕ СПИН И РАКЪТ СА ЛЕЧИМИ Ели Крумова 15.07.2009
image Снимки: авторът Човекът растение твърди, че е дошло времето на соларната цивилизация. Индиецът не се е хранил от 14 години и се зарежда с енергия от слънцето. Индиецът Хира Ратан Манек изуми и пловдивчани с тезата си, че човешкото тяло може да се храни, живее и самолекува само с енергия от слънцето. Той твърди, че не е ял нищо от 14 години и въпреки това е в превъзходно здраве.

 

Роденият през 1937 г. в Бодхавад индиец е инженер по образование. Практикува своя метод "тратака" (концентрация върху слънцето) от 1992 г. Три лета по-късно престава да яде твърда храна и живее само от слънчевите лъчи. Човекът растение казва, че живее само на слънчева енергия и вода. Само понякога, от социални причини или да не обиди домакините си, приема чай, кафе или цвик от мляко.

 

Феноменът му е потвърден след трикратни международни изследвания, едно от които е проведено от НАСА. Още през 1995-1996 година той е гладувал 211 дни. Вторият му пост продължил 411 дни в Ахмедабад, където е бил под наблюдението на международен екип от 21 лекари. След този експеримент е поканен в САЩ, където преминава през 130-дневен глад под непрекъснато наблюдение. Човекът растение казва, че храненето със слънчева светлина вече има многобройни последователи в целия свят. Според него началото на соларната цивилизация е вече поставено.

 

Нуждата от ядене отпада, а човек става божествено същество. Хира Ратан Манек доразвива идеята на Ницше за свръхчовека, който не страда от никакви болести, има душевен мир и може да живее много дълго само на фотосинтеза. Всички човешки свръхсили се активизират и човек спира да усеща глад само като наблюдава слънцето. "Дори и дяволът ако гледа слънцето по 15 минути на ден, ще стане божествено същество", убеден индиецът.
image Хира Ратан Манек изнесе лекция в Пловдив по покана на Живко Стоилов, ръководител на студио по йога (вляво на снимката).

 

Гледането на слънцето лекува всички човешки болести - СПИН, рак, депресиите, всички очни заболявания като глаукома, перде, дефекти на ретината, далекогледство и късогледство, захарен диабет, далтонизъм и кокоша слепота. Захарният диабет и зависимости като тютюнопушене и наркомании също остават в миналото. Ако се взирате в слънцето по 30 минути на ден, нивото на инсулина в кръвта се нормализира завинаги, категоричен е индиецът. Възрастните хора пък могат да забравят Алцхаймер и Паркинсон

 

В Испания много жени са се излекували от рак на гърдата, прилагайки естествена химиотерапия, твърди Манек. Сърдечносъдовите проблеми също изчезват. Острият артрит отстъпва, а дядото или бабата могат да ходят спокойно. Всички болести изчезват след 6-месечно гледане на слънцето и човек може да спре да се взира. Ако обаче продължи да гледа по 10 минути слънцето в продължение на една година, никога повече през живота си няма да се разболява от вируси. Свинският и птичият грип ще останат в миналото, както ще изчезнат и всички страхове и депресии. От депресии страдат предимно европейците през зимата. Шизофрениите изчезват с гледане на слънцето по 5 минути на ден за една година. Наднормено тегло, булимия и анорексия също са лечими. Това е рецептата на индиеца за новия свръхчовек, който има безпроблемен живот.

 

Методът не е нов, практикуван е от нашите предци, обяснява Хира Ратан Манек. Това е така наречената соларна цивилизация, която живее само от слънчева енергия. В Украйна все още съществува общност от стотици хора, които от поколение на поколение се хранят само със слънчева енергия.

 

Американските индианци, маите в Мексико, племена и общности в Перу, Боливия, Аржентина и в Индия са се лекували преди стотици години със слънцето. Съвременните хора харчат твърде много пари за здравето си без гарантирани резултати, казва човекът растение. Той твърди, че неговият метод се базира на науката и на модерните технологии. Практиката отнема 9 месеца и обикновено се разделя на три етапа.

 

В първите три месеца слънцето се гледа само до 10 секунди. Ограничения няма, хората могат да продължат да ядат, пият и живеят нормално. Задължително гледането става само в първия час след изгрев и последния му час преди залез. Това са безопасните часове, в които учените са установили, че слънцето няма вредни ултравиолетови излъчвания. През втория ден времето се удължава с още 10 секунди, а след 10 дни се стига до 1,40 минути взиране. След 9 месеца гледане нагоре човек трябва да спре, за да не му се увредят очите. Тялото вече е заредено със слънчева енергия и няма нужда от твърда храна. Гладът изчезва завинаги след 270 дни практика, когато слънцето се гледа по 45 минути на ден. Хората нямат желание да ядат никога повече през живота си. Ще бъдат изпълнени с енергия, само да не забравят да пият вода и повече течности. . ВСИЧКОЛЕЧЕНИЕ Освен с гледане нагоре болните трябва да пият и слънчева вода, разкрива тайните си Хира Ратан Манек. Водата се налива в чисто стъклено шише и се оставя на слънчевите лъчи. Когато шишето се стопли, водата става за пиене и вече може да лекува всичко. Освен за пиене, слънчевата вода може да се ползва като капки за очи, уши и нос. Лековита е и като компрес, наложен върху всякакви петна по кожата.

 

Индиецът съветва последователите си да пият слънчевата вода винаги, когато са жадни. Така енергийните нива в организма ще се повишат и харчовете за енергийни напитки от магазина отпадат.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705500
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031