Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2010 06:18 - ДЕЛА НА ХОДЖИ, КОИТО СЪСИПВАТ НЕВЕЖИТЕ ХРИСТИЯНИ И САМОУВЕРЕНИТЕ АТЕИСТИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 25035 Коментари: 19 Гласове:
3

Последна промяна: 05.10.2010 06:25


http://play.novatv.bg/play/234181/


   Това е разговорът на Венета Райкова в предавнето й "Горещо" с ходжата Маарем.
    Няма лъжа, няма измама, разказаното е само част от ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА за делата на тъмните сили. За да бъдат опазени хората, трябва да се приютят под закрилата на Божията майка и Господ Иисус Христос със знание за християнството, смирение и подчинение пред всемогъщия Бог. В противен случай, без ЗАКРИЛАТА, човек се гърчи под въздействието на нечистите сили, агонизира, умира и никой лекар неможе да му помогне, защото това действие е на ДУХОВНО  НИВО !!! Без библията - СЛОВОТО БОЖИЕ, знания за християнството няма или са недостатъчни и объркани. ИСТИНАТА Е В БИБЛИЯТА !!!
    СПАСИТЕЛЯТ Е ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС !!!


                                    С обич в Христа:   ЕСТИР !


Тагове:   християни,   невежите,


Гласувай:
3



1. анонимен - ДЕЛА НА ХОДЖИ
08.10.2010 15:30
Той чиляк не е истински ходжа. Ходжите нямат такива бради, този вид брада не е мюсулмански. Също така ходжите на носят златен пръстен. Ходжата незнае да чете по арабски и неможе да произнася думите на арабски. Тоя ходжа е фалшив.
цитирай
2. анонимен - МАГИЯТА Е НАУКА И ИЗКУСТВО ПРОТИВОРЕЧИВА НА РЕЛИГИЯТА
10.10.2010 11:36

Здравейте! Аз съм Али Шуган. Завършил съм арабистика в Близкия изток и се занимавам с алтернативна източна медицина, включваща разваляне на магии и изчистване на всякакъв вид отрицателна енергия. Ползвам чужда литература, предимно еврейска, турска, арабска и руска. Установих няколко сериозни злоупотреби в проповедите на Маарем Ходжа. Той не знае арабски, произнася погрешно арабски текстове като ги изопачава. Корана не съдържа текстове предназначени за правене на магии. В изопачена форма, с добавки и извадки, се излиза извън контекста и пределите на религията. Корана заклеймява правенето на магии като недвусмислено определя уповаването и правенето им за "неверие, ерест и престъпление (2:102; 10:81-82)". Практикуването на магии е безбожна наука и изкуство, която съществува преди Корана и заклинанията се произнасят на всякакъв език. Има много книги, които са вече преведени от иврит и руски на български език и са учебници по правене на магии. Те легализират магията като я разделят на полезна-хубава и вредна-лоша. Маарем Ходжа зад турското традиционно расо и чалма създава погрешни впечатления за истински ходжа. На практика не демонстрира нищо религиозно, свързващо го с Корана и мюсюлманите. Окичен е със златни пръстени, чието носене специално за мъжете е строго забранено в тази религия. Колкото и да го обвинява водещата предаването, тя два пъти повече му прави целенасочена реклама. Рекламира се магическата сила на антирелигиозни ритуали, подготвя се и такава книга да излезе на пазара. Вината не е само в добре подготвения актьор Маарем, но и в зловещата реклама на предаването. Предаването се е престарало в стремежа си да посочи ходжите като единствените извършители на магии, като е допуснало безпредцедентно старата турско-османска носия, нещо което е осъдително дори в съвременната светска Република Турция. Аз лично съм давал десетки пъти интервюта пред журналисти по тази тема, но никога не съм изпадал в поучителни подробности учещи и подстрекаващи правенето на магии.
цитирай
3. bogolubie - Благодаря Ви, че се представихте!
10.10.2010 13:46
Правенето на магии съществува, откакто съществува дявола. А днес той изживява своя успех. Само, че това е пирова победа. Като казвате, че науката за магиите съществува преди Корана, нали не искате да кажете, че в Библията има такова нещо? Защото Христос - Словото от Всемогъщия, ни учи да обичаме и враговете си и да ги благославяме. Няма по-голям връх на човеколюбието от това. А магиите са акт на отмъстителност и жажда за власт над нечия човешка душа. Но, доколкото разбирам Вие обвинявате в нарочно натъкмяване на предаването, а тук вече постъпвате грешно. Добре е, че обяснихте за този човек, че не е никакъв ходжа, но не е добре да обвинявате създателите на предаването. Дотолкова, доколкото съм имала възможност да видя някое тяхно предаване, установявам, че в него гостите се отпускат и разкриват свободно много неща от личния си или чужд живот. Успяват да им създадат спокойна атмосфера и те се изявяват. Дадох Ви възможност да се разграничите, като пуснах коментарите Ви, но Вие по утвърден почерк на мюслюмани винаги се стараете да обвинявате и да се представяте на жертви, които трябва да си отмъщават, според Корана. Имам тази книга и затова казвам това, което съм прочела за отмъщението. Всяко нещо ражда своето си. Така и отмъщението ражда отмъщение. По този начин се стига до съсипване на човеците, вместо до опазването им, каквото е желанието на нашият общ Създател. Хората не различават кой е истински ходжа и кой фалшив. От незнание те търсят някакъв магически изход от затруднението, което им пречи и нямат представа, че се свързват със силите на ада, от които човек изключително трудно после може да бъде освободен. Така че е добре да бъдат показани и да се обясни на незнаещите, че това е пагубно за тях, че те успяват донякъде, но после тази сила се връща при тях още по-страшна. В страната има много такива "ходжи" и предаването на Венета Райкова няма нищо общо с тях. Нито пък аз, защото показах това предаване, за да се предпази ако ще и само една душа. Пак е печалба за Бога и загуба за сатаната.
цитирай
4. анонимен - Мухьрем ходжа (фалшив ходжа)
11.10.2010 16:58
много добре сте се изразили, тоя Мухарем не е ходжа а е шарлатанин.
Здравейте! Аз съм Али Шуган. Завършил съм арабистика в Близкия изток и се занимавам с алтернативна източна медицина, включваща разваляне на магии и изчистване на всякакъв вид отрицателна енергия. Ползвам чужда литература, предимно еврейска, турска, арабска и руска. Установих няколко сериозни злоупотреби в проповедите на Маарем Ходжа. Той не знае арабски, произнася погрешно арабски текстове като ги изопачава. Корана не съдържа текстове предназначени за правене на магии. В изопачена форма, с добавки и извадки, се излиза извън контекста и пределите на религията. Корана заклеймява правенето на магии като недвусмислено определя уповаването и правенето им за "неверие, ерест и престъпление (2:102; 10:81-82)". Практикуването на магии е безбожна наука и изкуство, която съществува преди Корана и заклинанията се произнасят на всякакъв език. Има много книги, които са вече преведени от иврит и руски на български език и са учебници по правене на магии. Те легализират магията като я разделят на полезна-хубава и вредна-лоша. Маарем Ходжа зад турското традиционно расо и чалма създава погрешни впечатления за истински ходжа. На практика не демонстрира нищо религиозно, свързващо го с Корана и мюсюлманите. Окичен е със златни пръстени, чието носене специално за мъжете е строго забранено в тази религия. Колкото и да го обвинява водещата предаването, тя два пъти повече му прави целенасочена реклама. Рекламира се магическата сила на антирелигиозни ритуали, подготвя се и такава книга да излезе на пазара. Вината не е само в добре подготвения актьор Маарем, но и в зловещата реклама на предаването. Предаването се е престарало в стремежа си да посочи ходжите като единствените извършители на магии, като е допуснало безпредцедентно старата турско-османска носия, нещо което е осъдително дори в съвременната светска Република Турция.
цитирай
5. анонимен - Мухарем (фалшивия) ходжа
11.10.2010 17:13
Тоя Мухарем не е истински ходжа, той е фалшив. Корана забранява строго да се прави магия. Според Корана един от най-големия грях е да се прави магия. Разбира се че и в Библията не се разрешава да се прави магия или не пише за позволяване на магия или подобни неща които са вредни за човечеството. Според Корана и мюсулманството всеки пророк кйто е изпратен от Гопода (от Адам до Мухаммед) в това число Абрахам, Моусей, Исус Христос и пр. са ,,ислями,, (отдадени на Господа) и разбирасе не са позволявали на хората да правят магии, защото самият Господ не позволява за това. (Разликата между християнството и мюсулманството е в това че християните приемат за Божи син Исус Христос а мюсулманите за пророк Божи, също така според евреите пророка Юзеир е Божи син, което християните не приемат за Божи син. Ако Бог има син то тогава има не само един а два сина Исус Христос и Юзеир. Според Исляма Бог не се е родил, няма родители, не е и раждал, няма и деца, а е създателя на цялата вселена, както на първия човек Адам, така и на другите хора и пророци, в това време и на Исус Христос (мир нему) )

Анмет Онур
цитирай
6. bogolubie - Духът ми даде ето тази песничка, която се състои от три редчета:
11.10.2010 21:24
Свят Си, свят Си, Господи /2/
Светлина от Светлина,
Истина от Истина ! /2/
Това е личността на нашия Господ Иисус Христос. Той е Словото Божие, откъснало се от Бога-Създател. Слово-Истина от Мисъл-Истина. Затова е Негов син. Никой друг не може да си позволи да каже: Аз съм Пътят, Истината и Живота! Никой друг не е предал истината над истините на хората, за да оцелеят и да се спасят за вечния живот. Той е Словото, което може да влезе в сърцето и мозъка на всеки човек и започва да управлява плътското му тяло, за да върши добро. Затова Го наричаме Господ, защото преобразява всеки, до когото се е докоснал и Неговата власт над нас е свята, чиста и благословена любов. Никой друг не е способен да обича толкова много човеците, че да се остави да пострада за тях. Трудно е на хората, които все търсят материалното, видимото, завоюването на нещо от чужди, да разберат стойностите в небесното царство, които са напълно противоположни на земните стойности. И вие неможете да Го разберете и познаете, защото пророкът, който сте си избрали е тръгвал на битки, за да завоюва и да побеждава, женил се е за жената на негов приятел, женил се е за 6-годишно момиченце, правел секс с него, когато е станало на 9 годинки...и т.н. Погледнете сега някое момиченце на 9 годинки и за себе си решете, бихте ли го обладали по примера на вашия пророк? Ще изпитате ли наслада от едно крехко детско телце? Сега това деяние наричат педофилия, нали? Моля ви да се замислите и повече да не сравнявате личността на Господ Иисус Христос с който и да е човек, защото това ще е чиста проба богохулство. Рано или късно това дава отражение на хората.Лично аз ви желая доброто и нека Бог да ви благослови, защото и вие искате да сте с Бога, и това е най-доброто за всеки човек. Щом така старателно изучавате Корана, моля ви да си намерите мястото, където се казва,че Иса е словото от Аллаха, дадено на Мариям. Ако можете по друг начин да обясните това твърдение, ще ви бъда благодарна да го изложите в коментар!
цитирай
7. анонимен - Исус Христос (мир нему)
12.10.2010 10:23
Разбира се че вКорана пише чеИса е словото отАллаха, дадено наМариямНо това не означава че е негов син, а означава че е негово,,създание,,както е цялата вселена в това число и цялото човечествоВ Корана долу горе така се казва за създаването наАд$ама,,Аллах каза на ангелите,,Аз от тоя пръст ще създамАдама, и ще вдъхна душа от моята душа на него, когато се съживи ще му се поклонитеКогатоАдам се съживи всички ангели му се поклониха освенИблисСатана).Както знаетеАдам е създан отБога без майка и бащаНо ние не казваме за негоБожи син макар че и даже майка нямаИсусХристос също е създание ноГоспода кактоАдам но не само без майка и баща а само без бащаГоспод щом може да създава човека без майка и баща, не е ли е способен да го създаде само чрез майка без баща?Разбира се че може.
В Корана за Аллах (Господа) пише така;
255.Аллах!Няма другБог освенНего­Вечноживия,Неизменния!НеГо обзема нито дрямка, нито сън.Негово е онова,което е на небесата и което е на земята.Кой ще се застъпи предНего,освен с Неговото позволение?Той знае какво е било преди тях и какво ще бъде след тях.ОтНеговото знание обхващат само онова, коетоТой пожелае.НеговиятПрестол вмества и небесата,и земята,и неМу е трудно да ги съхрани.Той е Всевишния,Превеликия.
256.Няма принуждение в религията.Отличи се вече истината от заблудата.Който отхвърли сатаните и повярва вАллах,той се обвързва с най-здравата връзка, която не се къса.Аллах е всечуващ, всезнаещ.
СУРА ПРЕЧИСТВАНЕТО (АЛ-ИХЛАС)
Вимето наАллах,Всемилостивия,Милосърдния!
1.Кажи[о,Мухаммад]:“Той еАллах­ Единствения,
2.Аллах,Целта[на всички въжделения]!
3.Нито е раждал,нито е роден,
4.и няма равенНему.”
(Едно от Най-прекрасните имена наВсевишнияАллах ­ ас-Самад ­ тук е преведено катоЦелта [на всички въжделения],но в неговото съдържание се влагат няколко значения­Той еОнзи, къмКогото тварите се обръщат в нужда;Той еВсевечният,Който ще просъществуваи след края наВселената;Той еВърховниятПовелител,Който не се подчинява на никого а всички на Него се подчин
цитирай
8. анонимен - "Няма такова кътче на света,където разликата в религиозните убеждения да не е оросявала земята с кръв."Д.ДИДРО
13.10.2010 15:41
Погледнете ,тук може да намерите нещо полезно за ВАС :http://www.facebook.com/group.php?gid=326030322413&v=app_2373072738&ref=search
цитирай
9. анонимен - Az mislj da hodj pri maarem hodja a ...
14.10.2010 14:08
Az mislj da hodj pri maarem hodja a vie me ot4ajhte
цитирай
10. bogolubie - ВОЛЯТА СИ Е ТВОЯ !
14.10.2010 16:18
НО СЪЕДИНИШ ЛИ СЕ С ТЪМНИТЕ СИЛИ, ПОСЛЕ СТАВА ЛОШО. ТО Е КАТО ВСЕКИ ДРУГ ПОРОК - ОПИТАШ ОТ ЛЮБОПИТСТВО, А ПОСЛЕ СЛЕДВА СТРАШНОТО. АКО ИМАШ НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПОМОЩ, МОЖЕШ ДА Я ПОЛУЧИШ ОТ БОГ С ПОСТ И МОЛИТВА. НЕЧИСТОТО НЕ МОЖЕ ДА ОЧИСТИ ДРУГА МРЪСОТИЯ,НАЛИ, А ЧИСТАТА СИЛА Е БОГ !!! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН/А/ !!! МОЛЯ БОГ ДА ТИ ПОМОГНЕ!!!
цитирай
11. bogolubie - Добре е да се обяснява в медиите за дейността на тези "ходжи", които подкопават авторитета на истинските служители на вярата!
19.10.2010 06:46
Така не само ще се разграничите, но и ще спасите много заблудени души от обвързването им с нечистата сила. Защото, който служи на Всевишния, трябва да работи в Негова полза за запазване на създанията Му, а не да действа или бездейства, когато дяволът примамва чедата и ги погубва.
Другото важно нещо е това, че точно вие вярвате в способността на Иса да дава живот. Направил птичка от пръст и й вдъхнал живот. Никой друг, освен Създателя и Той, не са способни да направят такова чудо, нали! Единствен Той показа на дело как трябва да живеем угодно на Всемогъщия със своя личен пример в земния Си живот, за да се съхраним за Вечния живот.
За жалост не знам кой е Юзеир. Не знам да съответства на име от Библията. Поне Цветан Теофанов не е отбелязал в Св. Коран, който сам той е превел, а са преведени само няколко имена, за сведение на незнаещите и тяхното улеснение при четенето. Но...Библията казва, че синове Божии са тези, които вършат Божията воля. И тук идва проблемът за въпроса, коя е точно Божията воля. Има разлика в изявлението на Божията воля в двете учения. Но така е заложено от Създателя, за да се покажат човеците с истинските си лица, намерения и страсти и да заслужат напълно безгрешно своя знак, който ще получат и своята участ в последствие. Бог е дал пълна свобода на човешката воля, да избере това, което й приляга, да вярва в това, което е на сърцето й и никой няма право да наруши тези права, защото така се противопоставя на Божията воля, а знаем, че последствията от неспазването на Божията наредба се наказва строго, меко казано.
цитирай
12. анонимен - ЛЪЖАТА
26.05.2011 21:20
ЕЙ,АЛИ ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА ТАКЪВ КАКЪВТО НЕ СИ.СТИГА С ТАЗИ ТУРСКА ИДЕОЛОГИЯ.ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ХОРАТА ИСТИНАТА.ДА ИМА ЕФЕКТ НО ВРЕМЕННО ПОСЛЕ МАЙКАТА ТИ СЕ ЕБАВА.КАЖИ ИМ ЧЕ НЯМА ЧЕРНА И БЯЛА МАГИЯ ТЯ ПРОСТО Е МАГИЯ.ДАЛИ ЩЕ БАЕШ ДАЛИ ЩЕ ДУХАШ ЕФЕКТА Е ЕДИН И СЪЩ.РАЗКАЖИ ИМ НАСИЛА КОЛКО СЕМЕЙСТВА СЪБРА.ЗАЩО НЕ ИМ КАЖЕШ КАК БАЕШ НА ЖЕНСКИ ГАЩИ ЗА ДА ПРОМЕНИШ СЪДБАТА НА НЯКОЯ КОЯТО НЕ ИСКА ДА ВИЖДА ПОВЕЧЕ ОТВРАТИТЕЛНИЯ СИ СЪПРУГ
цитирай
13. анонимен - Не разчитайте само на слухове!
30.05.2011 15:55
Явно аз съм най-добре осведомен по тази тема. Явно не сте чели от изворите толкова, колкото Али е чел!! Не разчитайте само на слухове! Учете се от сайта ми: www.magiite.com

Как може да вярвате на чалмата на този мистериозен актьор, който имитира циганина от Плевен, а да не вярвате на извора на самата идеиалогия? Извора това е Корана. Прочетете го и тогава ще разберете какво смята тази книга за магьосниците. Прочетете и заветите на Мохаммед - Пророка и тогава ще разберете наказанието за престъпниците - магьосници! "Черна и бяла" това са понятия на окултизма, но не и на исляма като религия. За разлика от Библията, Корана разрешава лечението на магията и нейните поражения на психическо и физическо ниво!!!!!!!!!! Ето за това, първата болница построена в човешката история е "Дар аш Шифа" в Дамаск, е построена в Средновековието от мюсюманите. Спомнете си християнския свят под ритъма на Библията в Средновековието, как лекуваше обсебените от магии и психично болните ? Изгаряше ги живи на клада, защото сатаната се вселил в тях и те са негови изчадия. За баяне от молитви има текстове само в исляма. ЗА МАГИИТЕ И СВИРЕПИЯТ ИМ НАСИЛСТВЕН ЕФЕКТ ПИТАЙ СВЕТИ КИПРЯН КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ? (Виж в текста на кипряновата молитва!) Човека дори се принудил да се противопостави на Светото Писание и да съчини една молитва срещу магии, че Библията не позволява да си помислиш за съществуването на магията, а да не говорим да баеш (преповтаряш молитви) срещу нея. Това е истината, независимо дали ще я оцените или не. Не смесвайте окултизма (сатанизма) с религията, особено исляма, която дори е чиста от езически елементи (като паленето на свещи, които най-често се ползват за различни видове магии)! Някои корумпирани материалисти под лоното на исляма и християнството си позволяват всичко дори сатанизма, но това не ги прави привърженици на Христа и Мохаммед!! Всеки може да облече расото на свещеника, равина и имама (ходжата), но не всеки може да е жив пример на религиозно самосъзнание определящо с
цитирай
14. анонимен - Библията е по-силна от Корана!
01.06.2011 01:29
Като гледаме това предаване на Венета Райкова за Марем Ходжа собствениците на "НоваТВ" се опитват да ни внушат, че едва ли не Корана е всемогъща книга и извор на мистериозна и вълшебна сила по-голяма от тази на Библията. Искам да изразя своето възмущение и да напомня, че много преди да бъде написан Корана Библията е давала вълшебна сила и е променяла човешки съдби. От 20 годишния си опит в богослуженията на нашия манастир, чрез Библията в името на Христа съм разделил много нечестиви хора и съм събирал много добри хора. Дали това е магия за вас или не, за мен е Божествен отзив на силните ми молитви. Ето един божествен ритуал, който съм ползвам съвсем успешно дълги години, а днес го намерих и официално публикуван в книга и популяризиран. Някои го наричат черна магия, но името му няма значение. Когато искате злите сили да се стоварят върху някого и да се отървете веднъж за винаги от неговото зло, какво можете да направите? Взимате черна свещ, една снимка от лицето, поставете снимките до свещта, след което напишете името на човека до нея. Палете я девет нощи. Всяка нощ четете Псалми 94. На деветата нощ оставете свещта да изгори докрай. Така ще се погуби врагът! Не чакайте Отца да го погуби, докато не призовете с този ритуал самият Спасител - Исус Христа на помощ. Повече подробности около ритуала са публикувани в книгата "Магии, ритуали и гадания" (стр.87-89), която обходи цялата страна (по във вестникарските будки, специализирани павилиончета). Така сами ще се уверите, че няма по-силна книга от Библията!
цитирай
15. анонимен - МАГИЯ, УМОПОМРАЧЕНИЕ, СТРЕС, БОЛЕСТ
01.06.2011 10:43
ЯВНО НЕНАВИЖДАТЕ ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО ЗАБРАНЯВА ПРАВЕНЕТО НА МАГИИ И
НАКАЗВАНЕТО НА МАГЬОСНИЦИТЕ СЪС СМЪРТНА ПРИСЪДА!!! ТЯ НЕ Е ТУРСКА,
ИСЛЯМА Е ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ИДЕОЛОГИЯ. ИНКВИЗИЦИЯТА УБИВАЛА НЕ САМО
МАГЬОСНИЦИТЕ, НО И ОМАГЬОСАНИТЕ НЕВИННИ ХОРА. ТОВА Е САМАТА ИСТИНА,
КОЯТО НЕ ВИ Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНА. АКО ЗНАЕТЕ САМО КОЛКО ХОРА СЪМ ИЗЛЕКУВАЛ
ОТ ПАНИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА, НЕРВНА ДЕПРЕСИЯ, ШИЗОФРЕНИЯ, ИНСУЛТ (НАЧАЛЕН
СТАДИИ), ДИАБЕТ, АНЕМИЯ, ИНФАРКТ, НЕРВЕН СТОМАХ, СТОМАШНО-ЧРЕВНИ
ПРОБЛЕМИ, ТУМОРИ, МИОМИ, КИСТИ, ГУШИ, ПОЧТИ ВСЯКАКВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ
ПРОВОКИРАНИ НА ПСИХИЧЕСКА И СТРЕСОВА ОНОВА. АКО НЕ ВИ Е ИЗВЕСТНО ТЕ СЕ
ПРЕДИЗВИКВАТ ПРЕДИМНО ОТ ПСИХОАТАКИ - МАГИИ. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ФОКУСИ, А
ЗА ПРОКЪЛНАВАНЕ - ИСТИНСКО ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ ЗА САМОРАЗПРАВА. ТЕЗИ
ХОРА СЛЕД МЕН ИЗОСТАВЯТ ПОДДЪРЖАЩИТЕ ГИ ХИМИЧЕСКИ МЕДИКАМЕНТИ ИЗВЕСТНИ
КАТО "ЛЕКАРСТВА" И СЕ СПАСЯВАТ ОТ ОПЕРАЦИИ. ТАКА С ОТСТРАНЯВАНЕТО НА
МАГИИ СЕ ОТСТРАНЯВАТ НЕ САМО ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ, НО И НЕГАТИВНИ
ВЗАИМООТНОШЕНИЯ. НЕ СА МАЛКО ХОРАТА С БЕЗПЛОДИЕ, ИМПОТЕНТНОСТ,
НЕТЪРПИМОСТ, АГРЕСИЯ, ПРЕД РАЗВОД, С ДЕЦА ПЛАЧЕЩИ ЗА РАЗДЕЛЯЩИТЕ СЕ
РОДИТЕЛИ, СИСТЕМНИ НЕУДАЧИ И ЗЛОПОЛУКИ. КОГАТО ОТСТРАНЯВАМ МАГИЧЕСКАТА
НАМЕСА ТЕ ИДВАТ НА СЕБЕ СИ, ВЪЗВРЪЩА ИМ СЕ ЕСТЕСТВЕНОТО ИМ СЪСТОЯНИЕ,
ОСЪЗНАВАТ СЕ И ТОГАВА ВСИЧКО СИ ИДВА НА МЯСТОТО. МАГИЧЕСКИТЕ РИТУАЛИ НЕ
СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕДИЗВИКВАТ ТАКИВА ГЕНИАЛНИ УСПЕХИ ОСВОБОЖДАВАЩИ ГИ
ОТ БЕЗПОКОЙСТВИЕ, НАПРЕЖЕНИЕ, НЕВРОЗИ И СТРЕС. ТЕЗИ ТРАЙНИ РЕЗУЛТАТИ ГИ
ПОСТИГАМ С БАЯНЕ НА МОЛИТВИ, КОИТО СА РАЗРЕШЕНИ ОТ КОРАНА И ЗАБРАНЕНИ ОТ
БИБЛИЯТА. ТЪПЧЕТЕ СЕ ПРЕКОМЕРНО ЗА БИЛО И НЕ БИЛО С ХИМИЯТА И СЕ
ОСАКАТЯВАЙТЕ, ЗА ДА РАДВАТЕ САТАНАТА! ПРИ МЕН ИДВАТ НЕ САМО МЮСЮЛМАНИ,
НО И ХРИСТИЯНИ И БЪЛГАРСКИ ЕВРЕИ. ИМАЛ СЪМ МАЙКИ НА СВЕЩЕНИЦИ И
ЕПИСКОПИ. ВЛИЗАЛ СЪМ В ПОЛОЖЕНИЕ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА. ОТ ЛЕЧИТЕЛЯ АЛИ ШУГАН

цитирай
16. анонимен - Забранено е
22.07.2011 09:14
Хора, не вярвайте и не се прелъстявайте по магии. На нас, евреите ни е забранено от цар Саул още да ходим при врачки и всякакви магове. Правенето на магия, ходенето по магове и магьосници е забранено в писанията, защото вреди на човека. Не знам по какъв начин, но вреди и не трябва да се докосва човек до него.
цитирай
17. bogolubie - Ние, християните, също се учим от Тората - Петокнижието.
22.07.2011 13:52
Които четат библията, знаят, но за жалост повечето православни християни не четат и невежеството им ги води при нечистите духове, вместо при Бога. Лошото е, че никой от служещите на Бога не реагира по медиите, по ТВ срещу тези сили. Нужно е разяснение, но и журналисти и водещи търсят сензации и така въвличат невежите в тъмнината, заедно със себе си. Каква полза от мюсюлманите, които реагират тук? По-добре да излезнат в ефир и да кажат, че такива "ходжи" са пратеници на сатаната, за да ги погубят. Тук четат малко хора, а по телевизията ще ги чуят много зрители.
цитирай
18. анонимен - Не сам магьосниците, но актьорите станаха ходжи, всеки развява този байрак
14.10.2011 10:15
Не сам магьосниците, но актьорите станаха ходжи, всеки развява този байрак Хора, които разобличават предаването на Венета не се допускат от ТВ
Актьора (млад, сладкодумен, внушителен, подготвен) се опитва да играе ролите на друг, който е от ромски произход и се занимава с магии в Плевен.

цитирай
19. анонимен - МАГИЯТА - ЧУМА Н СРЕДНОВЕКОВИЕТО И СЪВРЕМИЕТО
30.11.2011 02:42
ЧУМА ЗАПЛАШВА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
МАСОВАТА ПСИХОЗА И СТРЕСЪТ УБИЛИ 25 МИЛ. ДУШИ В ЕВРОПА

(В-к. "Врачка", бр.45, 18-24 ноември 2011 г., стр.16)

Али Шуган - автор на няколко книги и множество публикации. Последната му книга е „Чумата на 21 век“, в която 33 годишният автор посочва стреса и магията като пандемия, застрашаваща сигурността и оцеляването на човечеството. Роден в гр. Якоруда и живеещ в с.Копринка, община Казанлък.

- Г-н. Шуган! Последните години вие станахте доста популярна личност с алтернативния си метод на въздействие, какво представлява той?

- Ползвал силата на словото и силата на психиката, на енергийния заряд. Комбинацията от двете в рамките на половин час и повече, прави т.нар. специализирано баене. Повтарям и натрапвам словесни шаблони, молитви, арабски мантри с необходимите положителни емоции. Концентрирам се и предавам добри мисли. Всяка дума от това, което говоря, е позитивна и подбужда към здраве, щастие, успех, късмет. Това, разбира се, не е бабиното баене, което е краткотрайно. Така в зависимост от силата и давността на състоянието на човек, повтарям процедурата два, три, по някога стигам до осем - девет пъти, а в редки случай повече. Това е психоневрологичен метод на въздействие.

- И какво точно се случва през това време?

- Докато стои човек пред мен в стаята ми, аз му оказвам енергоинформационно влияние. Така му помагам да се отърве от негативните натрапчиви мисли, чувства, емоции, които съсипват неговите отношения с околните и здравословното му състояние.
ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДОКАТО ИЗЧИСТВАМЕ ПОДСЪЗНАНИЕТО, ЗАЛОЖЕНИЯТ В НЕГО НЕГАТИВИЗЪМ СЕ ВЪЗБУЖДА И ПРЕДИЗВИКВА ОБОСТРЯНЕ НА СИМПТОМИТЕ, Т.Е. НАПРЕЖЕНИЕ, ТЪГА, АПАТИЯ, КАКТО И ТЕХНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Аномалиите на психическа, т.е. на стресова, емоционална и нервна основа, дори когато имат физическо изражение винаги се нормализират.

- Как може един психологически метод да влияе на физическите неразположения и болежки?

- Има много голяма връзка между психика и тяло. Сълзите са изражение на прекомерната тъга или радост в душата. Изчервяването е отражение на срамежливостта или вината. Безсънието е следствие на безпокойствието, а яростта - на гнева. Голяма част от информацията в ДНК клетката е копие на информацията, кодирана в подсъзнанието. Всички жизненоважни функции на човешкия организъм от дишането, храносмилането, кръвообращението до имунитета, са подвластни и контролируеми до голяма степен от позитивното или негативното състояние на подсъзнанието. Неудачите и злополуките са психологични програми на подсъзнанието ни. Ракът като заболяване също е психологична програма, но за самоунищожение на клетките. Като цяло тялото е огледало на душата. Народната мъдрост "Здрав дух - здраво тяло!" се изпитва ежедневно от всяко живо човешко същество. Това обяснява, защо специализираното баене има широк обхват на влияние върху нас.

- Казват, че бича на съвремието е стреса. От него се зараждат всички тежки заболявания, пред които стандартната медицина се затруднява. Това означава, че можете да лекувате първопричината на много тежки заболявания.

- Така е, особено ако е по-навреме, докато в напреднал стадий става все по-трудно.

РАКЪТ, ТУМОРЪТ, МИОМАТА, ГУШАТА (БЕЗЕДОВАТА БОЛЕСТ), КИСТИТЕ, БРАДАВИЦИТЕ И ДРУГИ ПОДОБНИ СЕ ЗАХРАНВАТ ОТ БЕЗПОКОЙСТВОТО И НЕГАТИВНИТЕ ЕМОЦИИ, А ОТ СПОКОЙСТВИЕТО И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕМОЦИИ БУКВАЛНО СЕ ТОПЯТ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
и това го потвърждават резултатите от баенето, което внушава спокойствие. Имам много случай на ракови заболявания и хората след като преминат съответните реакции остават много доволни. Имал съм случай на начален стадий на инсулт, също се повлияват добре. Много от оплакванията са: непоносими болежки в крака, кръст, гръб, стомах, глава, дори сковаване, лекарите го отдават на нервна почва, но лекарствата не им променят състоянието. Има оплаквания от чисто психологични изражения като шизофрения, паническо разстройство (страхова невроза), нервна депресия, и други психози, при които лекарите блуждаят за произхода и в повечето случай не могат да ги свържат с някакво конкретно преживяване и/или психотравма. След няколко сеанса от баене изцяло се нормализират и не изпитват нужда от поддържащите медикаменти.
Не са малко и случаите като безплодие, импотентност и фригидност на чисто психологична основа, повлияни добре от метода.
Непоносимост и силна омраза между много близки, страх и непоносимост в определен обект, без основателни обективни причини, зачестени неудачи и злополуки - ние виждаме себе си и света около нас според текущата програма, с която подсъзнанието работи.

- Какви са според вас факторите на стрес?

- Стрес и напрежение ни се внушават, от някои филми, от заплахи за тероризъм и биотероризъм, от заплахи за икономическа безизходност и геноцид, от шокиращи слухове на черната новинарска хроника. Този убиец - стреса, ни преследва и чрез косвени средства, които са много по-коварни. Това са психо-неврологичните методи на магьосничеството. Днес те са много разпространени и се ползват за саморазправа и материални изгоди, а ясновидството в повечето случаи е прикритие към подобни подбуди на саморазправа.

- Тези външни вмешателства - магиите, не са ли в действителност
неоснователни самовнушения?

- Повечето оплаквания на хората нямат обективни основателни причини да изпадат в стресови състояния, а от там да имат съответните заболявания. Живота им не е толкова черен, колкото те сами го виждат в съзнанието си. Често се говори за „симптоми без диагноза“.

СРЕЩАТ СЕ МНОГО ОПАСНИ НАТРАПЧИВИ ПСИХОЛОГИЧНИ СЪСТОЯНИЯ, КОИТО СА В ОСНОВАТА НА РАЗНООБРАЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
а ние най-често ги определяме като „самовнушения". Трябва да отбележим, че самовнушението е невероятно изкуство, при което има самоконтрол. Ако човек умее да си внушава ужасни послания, тогава би могъл и противоположното, с лекота да ги подмени. След като не е способен на това съдим, че има външно вмешателство т.е. психоатака, отключваща подобни състояния. Още повече съществуват прикрити атакуващи психологични методи за създаване на тотален провал от неудачи, изнудваща любов и раздяла, конкретни болести и смърт.

- Как можем да се предпазим, за да бъдем здрави и щастливи?

- Предпазването от стреса е трудна, но не е невъзможна задача. Тези два фактора на стрес ни връщат в миналото, когато опустошителната епидемия, преминала през по-голямата част от Европа между 1347 и 1351 г., отнела живота на поне 1/4 от население на стария континент т.е. около 25 мин. души. Според хората, тогава виновник за пандемията и високата смъртност е била бубонната чума, пренасяна от плъхове. А в действителност е била масовата страхова психоза и хроничният стрес.
Предлагат се много методи за борба с бича на съвремието. Най-известните са: медикаментозни предпазни мерки, билкови отвари, лечебни хранителни добавки, интензивни упражнения на вдишване и издишване, медитации, методи на самовнушение, духовно самоусъвършенстване.
Мисля, че след като става въпрос за психика трябва да се ползват най-вече психологични методи. Ако ние не се грижим за себе си, за психиката и съзнанието си, не прилагаме подходящи психологични методи за самоусъвършенстване и психозащита, тогава фармацевтичните компании и здравните учреждения няма да успеят да се справят с огромната вълна от болни. За сега пред задаващата се пандемия и истинска чума – стресът, ние бездействаме. Всеки от нас е отговорен за това, с какво захранва съзнанието си и как се грижи за него. И запомнете - преди организма, боледува съзнанието.




цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13704626
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031