Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2009 22:18 - ПИСМО ОТ ПЛЕМЕННИК, ИЗЦЕЛЕН ОТ НАРКОТИЦИТЕ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 2500 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 08.06.2013 08:27


              ДНЕС ПОЛУЧИХ ПИСМО ОТ ПЛЕМЕННИК,
                     ИЗЦЕЛЕН ОТ НАРКОТИЦИТЕ

  Ще препиша тук писмото, като променя само имена.

                          " Здравей, лельо !
         Реших най-накрая да ти пиша. Но преди да започна, ти се моля да ме извиниш, че не ти отговорих веднага.
         Накратко ще ти напиша моето свидетелство. За това как Иисус ми промени живота и продължава да го променя. 
         Както знаеш, лельо, имах проблем с наркотиците или по-точно бях наркоман около 10 или 11 години. Казвам бях, защото вече една година , благодарение на Иисус, аз нямам нужда от дрога, цигари, алкохол и т.н. Всичко започна, когато леля Спаска и чичо Добрин дойдоха в къщи и ми разказаха как Иисус е променил техните животи. Разбира се, това мен не ме впечатли, защото аз бях много далече от Бога. За мен това беше пълна лудост. Тия хора, християните, аз ги мислех за ненормални. И в самото начало не исках да влизам в "Рето" точно поради тази причина, че някакви хора ще ми говорят тука за Бог. Но леля Спаска ме поканиха у тях и аз и сестра ми отидохме. Беше петък-вечер и с тях отидох на евангелска църква. Помня, че имаше младежко събиране. И точно от тази църква започна всичко. Въпреки, че се бях надрусал, аз видях нещо различно там в тази църква. Видях една любов в хората, една радост и не зная как да го опиша това чувство. Там Бог за първи път ми докосна сърцето. Без да се усетя, аз започнах да пея и да хваля Бога. Там Бог постави едно желание в мен да поискам това, което Той ми предлага, да се случи нещо и в моя живот. Защото за мен нямаше спасение. Аз знаех и си мислех, и на майка съм казвал, че ще си умра като наркоман. За мен беше нещо невъзможно да спра дрогата и цигарите, но Иисус го направи възможно. За Него няма невъзможни неща. И така влязох в "Рето", в Бургас. И с течение на времето, аз видях чудесата, които Иисус вършеше в живота на повечето момчета. Иисус бе поставил в сърцата им една любов към мене и не само към мене, към всяко едно момче, което влизаше в Центъра. Даже в началото аз си мислех, че тези хора не са били наркомани, защото, познавайки себе си и изобщо един наркоман какви неща върши, ми се струваше странно. Но...Иисус беше променил животите им. И така, и аз пожелах да се случи нещо в живота ми. И така, започнах да чета Новия завет, да слушам на събранията, които правим всеки ден почти, да се моля. И така, четейки и слушайки Божието слово, разбрах Бог колко ме обича  мен и не само мен, а всеки един от нас. Словото казва: "Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот." Каква по-голяма любов от тази да дадеш Своя Единствен Син за хора, които не познаваш, хора, които с делата си вършеха само зло и какви ли не мръсотии. Но въпреки това Бог със Своята огромна милост се смили над мен и моя живот. Затова аз Му благодаря всеки ден, че съм тук в Неговия дом и, че ме е опазил жив. И така, лельо, вече съм тук една година. И въпреки, че понякога имам и трудни моменти, аз вярвам, че Бог е приготвил нещо добро за мен. Че има един план  за моя живот. И това е моето желание, да Му служа, да се уча от Него, да живея по Неговата воля.
      Ами това е засега от мен. Радвам се, че се сети да ми пишеш. И още веднъж те моля да ме извиниш, че не ти отговорих веднага!
      Много поздрави на всички!
      И нека Бог да те благослови теб и семейството ти!
      Мисля вече да си лягам, че стана късно и ми се приспа.


24.10.2009 год.                          С поздрав: ..............
                                                                   /не се чете/


Тагове:   изцелението,   от бога,


Гласувай:
1



1. анонимен - "Каква по-голяма любов от ...
01.09.2011 01:59
"Каква по-голяма любов от тази да дадеш Своя Единствен Син за хора, които не познаваш"
Бог познава всички ни.
цитирай
2. bogolubie - Така е.
01.09.2011 13:50
Много се радвам за племенника ми, че навлезе във вярата с дух и дела! Дай, Боже, повече такива спасени деца и души изобщо! Велик е нашият Господ!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13705227
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031