Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2009 18:07 - ОТ УМА СИ ТЕГЛИ
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1232 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2010 22:30



                     ОТ     УМА     СИ      ТЕГЛИ

            Доган винаги казва истината в очите на българския народ пред журналистите от различните телевизии, напълно убеден, че няма да й повярват. Няма да се трогнат и точка.
             Отдавна той сам определи своя противник пред всички нас, като каза, че накрая ще останат само ДПС и АТАКА. Своите привърженици той плаши с партия Атака, блъскат журналистите на ТВ СКАТ, чупят камерите им и не им разрешават да покажат митингите им... Това, което не е ясно, защо българите се плашат от Атака?! Били крайни?! А положението не е ли крайно? Какво още трябва да се случи с този народ, за да проумее простичката истина, че проблемът не е междусъседски в градовете и селата ни, а е междудържавен.
             Но ето, той блуждае и търси нещо по страстите си, а не това, което Бог му е дал за спасение. Лутайки се между отчаянието и високоумието, българите са все още слепи за истината, която така демонстративно им я тика пред очите г-н Доган.
              Демон срещу един открит българин-християнин! Това е истинското положение: врагът на народа срещу неговия защитник.
              Но нима този народ има чувство за благодарност, за единство, за братство, за съчувствие?! Нима този народ познава своя Господ?! Дали пък в тази държава не е посято семето на Юда Искариот - предателя, вместо на Спасителя Христос? Този народ отново се чуди, дали да посегне към червеничко, или към синичко, или към жълтичко, зеленичко...
              Този народ не гледаше единствената истинска българска телевизия, която устоя и остана независима; и не желае единствените, които са в час и постоянно действат в посока на оцеляването на България и българите.
               Мен от Атака никой не ме познава. Това, което казвам е истината от Бога, пред Бога и в името на Бога. И при тях ще се лепнат находчиви властолюбци наверно, но при другите тези нагаждащи се кариеристи не са ли болшинство?
               Наистина, всеки народ заслужава управниците си и няма на кого да се сърди.
               Разделен народ - победен народ!

                                                            ЕСТИР



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13743068
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930