Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 10:12 - ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ НАРОДА
Автор: bogolubie Категория: Други   
Прочетен: 1921 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2010 22:27


         В   ИМЕТО   НА   ЖИВИЯ   И   ИСТИНЕН   БОГ 

                             О Б Р Ъ Щ Е Н И Е

    към българските християни и българския народ
                                  като цяло

               Братя и сестри,
               Господ ни призовава да се отделим от света, но не физически, а морално, така, както го изяви Той самият. Кесарювото кесарю и Божието Богу означава, че ние сме длъжни на държавата, в която живеем с данъци, такси..., а също така и с гласове, за да може тя да просъществува; и на Бога, за да поддържаме, защитим и опазим вярата си на дело, та да оцелее народът ни чрез духовността.
              Призивът на Божият Дух е: "НЕ СЕ ДЕЛЕТЕ!"
              Дяволът усети своя крах и хвърля всичките си резерви в борбата за надмощие. През изминалите две десетилетия той управлява страната ни, без да слезне от власт, поради раздробяването на гласовете ни. Доведе мнозинството до отчаяние, агония, бягство от Родината, а някои - до оскотяване. Всява страх и омраза между хората. Внушава им безсилие и безпомощност.
              Не можем да съдим слабостта на жадуващите власт да стават ибрикчии на дявола, защото ние самите, с раздробените си на ситно гласове, ги принуждаваме да коленичат пред него и да изпълняват всичките му прищевки, без изключение, в разрез със законите и против конституцията ни.
              Ние сме кротки Божии чеда, но имаме чест и достойнство!
              Нашето оръжие е за самоотбрана и е ЕДИНСТВОТО. Трябва да съсредоточим доверието си  в тези, които първи се осмелиха да възстанат против новия вид робство, без да са имали властта и не са изменили на своето верую. Те постоянно го доказват с дела, а не с предизборни увещания и лъжи. Сега всички уж са против дявола, но съвсем скоро му служеха единодушно без познания по проблема или, за да се покажат добри и послушни на вечния таен диктатор в нашия нов период на развитие. Бъдете внимателни и помислете добре, защото грешката ще бъде последна и фатална! Кой откри злобното лице на дявола, докато другите го хвалеха, издадоха книга за прослава на неговото изкусно управление, наградиха го с орден "Стара планина"??? Голям политик ли е един хитър хазартен играч, който съсипа материално, физически и духовно цял народ?! Но вместо благодарност към първия, който викна, че царят е гол, българите го обсипаха с  обидни класификации. Нека да помислим и да гласуваме за тези, които са искрени, всеотдайни и верни, въпреки омразата срещу тях, подпалвана от демоничните сили. Плашат ни с тях, а те се борят и заради нас всичките.
               За богатство и власт, нужно ли е продажнически  или наивно да загубим свободата си, която само Господ Иисус Христос ни дава?! Кому са нужни богатства на хартия, само в нотариални актове и банки, без да могат да се ползват редовно в ежедневието и за себе си?! Това е измамата на дявола и кумирът на плътските човеци, които се отъждествяват с образа на свинята, добре хранена и обгрижвана, за да се угои за предстоящото й клане.
               Застрашена е нашата вяра! Подготвя се огромен развъдник на еничари в сърцето на столицата ни. Младите незнаещи нека узнаят от възрастните знаещи за еничарството. Никой няма да пита, искате ли или не, децата  и внуците ви да приемат насилстващата вяра. 
               Нека всеки в България да има своята вяра и права, без насилие, без асимилация - явна или подмолна!
               Вече е заложена бомбата в обществото, и ако не се даде шанс на доказалите се борци за оцеляването на България и българите, ще се стигне до кръвопролития. При събрани гласове в тяхната партия, промяната, която вече е крайно наложителна, ще стане безкръвно.
               Много партии - слаба държава, плячка за враговете й, народ - в самоунищожение!!!
               Господ не ни е изоставил, ние Го изоставихме и затова страдаме! Той е жив и истинен, и очаква да Му дадем пълно право, за да ни помогне!
               Да пребъде България и българската народност, език и християнска вяра!!!   Да бъде!!!
               Спасение на нашия Бог, Който седи на престола и на Агнето!!!   Амин!!!

                                         В името на Бога:   ЕСТИР 


image
              
              Моля от цялото си сърце, който има възможност и желае, нека размножи обръщението и да го раздава там, където е позволено! 
              Бъдете благословени!!!
                                      С обич в Христа Бога: ЕСТИР !


Тагове:   спасение,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Нищо не ра3бах. какви са те3и ени4ари
15.03.2010 20:30
Нищо не ра3бах. какви са те3и ени4ари
цитирай
2. bogolubie - Сигурно сте много млад или млада
16.03.2010 15:06
и не сте учили за това. През турско е имало данък. От всяко семейство по едно момче. Тези момчета са ги отвеждали в Турция в специални места и са ги обучавали на ислям до степен на фанатизъм. После са ги пращали в България да налагат на християните мюсюлманската вяра. Ако сте гледали филма "Време разделно", който е правен по книгата на Антон Дончев "Време разделно" там е показано как Караибрахим, който е такъв еничар убива баща си в кладенец, защото се задават още еничари и той иска да покаже, как добре се справя с възложената му задача пред неговите господари. Той пита баща си защо е дал него, вместо да даде сирачето, което са били отгледали. Баща му отговаря, че не можел да даде чуждото момче и затова е дал своето. А синът му отговаря, че и той сега ще убие своя баща. Тази книга е написана по записките на поп Алигорко, който впоследствие приема исляма и става Али и записките на един чужденец. Не е художествена измислица. Тогава са успяли до една степен, а сега са активирани да поставят цяла Европа в лоното на исляма. Ние сме първите. В България има селища, в които не искат да говорят и отговарят на учителката на български. Упорито искат да премахнат името България от картата на света и работят усилено в тази посока. Няма грешка. Положението е по-лошо, отколкото се вижда на пръв поглед. Сега натискат циганите да се пишат турци. Българите са притискани всякак и умират по болниците, със самоубийства и разни начини, други бягат в чужбина. Всяка цел е да се опразни България от българите, а които останат...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bogolubie
Категория: Други
Прочетен: 13753382
Постинги: 14720
Коментари: 2351
Гласове: 9367
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930